Frank Pembleton Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Mislim da bi prijala ona mala doza vode što preporučuju, a opet i ovako je dobro... Poslato sa WC šolje by BVK
Frank Pembleton Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ro Velja odlučio da se oprosti od kloake Juce nije islo sada mnooogo bolje!
darling Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 suve smokve i trave u lozi, procedjeno. prekrasno pice. ocu jos.
kud u maglu Simoviću Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 suve smokve i trave u lozi, procedjeno. prekrasno pice. ocu jos. smokve & loza
Marcus Wulffings Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 došao je red i na organski sok od jabuke, kao da sam u whole foods-u
boshoku Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 mare, care, ja misio gutaš neku jabukovaču kad ono...
Marcus Wulffings Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 samo zdravlje, houl fuds, to su me oni naučili
darling Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 smokve & loza napravila sam danas svoju domacu pickovicu. za 2 meseca, kad dozri, poslacu ti uzorak :)
yolo Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 (edited) hajlajt treceg dana sv. nikole: selekcija single maltova kod domacina. ok, ovaj glennmorangie je mnogo sladunjav, sjebalo ga je ovo sekundarno zrenje u buretu od soterna (za neupucene: divno francusko dezertno vino, slatko). previse slasti u casi. mozda pokusavaju preko ovoga da navuku fine dame na single malt. ako je to, pozdravljam. ali zanimljivo iskustvo, pio sam ga pre vise od godinu dana i nije mi se doimao ovako dramaticno sladak. ali zato ovo na drugoj slici, smrt u diskoteci. iz obzira prema domacinu popio sam samo oko 0.2 litra. Edited December 22, 2014 by yolo
Recommended Posts