November 2, 201410 yr sad ga pijem i mal'sam razocaran, ranije je cini mi se bio sveziji, rskaviji, a i gorcina nije ko sto se secam
November 2, 201410 yr sveže i rskavo, da, to su prave reči za original.... nikada nisam ni pio ovaj konzervisani. Kozel iz limenke je bliži originalnom Kozelu.
November 4, 201410 yr Krenuo peške sa dorćola do bigza na riljanje, u sarajevskoj ima onih nekih mini diskonata, naleteo na varijantu sa nekim 5% popustom ne znam zbog čega, pa reko ajde, ionako sam se sušio desetak dana. Soma i po dindži
November 13, 201410 yr To na Pivo da okacis, da im razbijes koncept. Nego jer imao neko prilike da poredi Jack kupljen u USA sa ovim sto se prodaje po Evropi. Osnovano tvrdim da nije isto (mozete jednom da pogadjate koji je bolji) ali nikog ne nadjoh da razmenimo misljenje o tome. Jednom sam danima sedeo u jednom baru na zapadnoj obali (Alembic, na Heightsu, SF) i ispijao neke razne artisan burbone iz malih destilerija i opet na kraju bio odusevljen koliko je US Jack opasno pice za nesto sto se proizvodi u takvim kolicinama i po takvoj ceni.
November 19, 201410 yr zadnjih dana navucen na caj: miks domace nane, kantariona, i english breakfast.a moracu da probam sa earl grey.om umesto ovog cistog crnog, reko bih da ce citrusi da mu fino obogate ukus