fluffy Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 +1 Rokni tu i prstić kamparija, a sok od ananasa zameni ceđenim grejpom pijem neke lekove za srdašce, ne smeju se miješati sa grejpićem... :( a volem
fluffy Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Grci su carevi. I Turci. ma ti si bre alkos :)
Sestre Bronte Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 eto, ima i neku dobru osobinu, a ne k'o što pričaju
wall Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 eto, ima i neku dobru osobinu, a ne k'o što pričaju Lažu brate. Braćo...
fluffy Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 eto, ima i neku dobru osobinu, a ne k'o što pričajujes vala svašta sam čula... cccccbaš me iznenadilo da pije alkohol, pomislih konačno neš kul za tog ozloglašenog čovu :)
sandine Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Bozanstven sicilijanac!Cista nero d avola,14.5% alkohola,provuceno kroz barik.Fantasticno vino male sicilijanske vinarije! Kupljno u Veneciji,Ruga Dei Spezieri,prodavnica delicija MASCARI. Ako vas put nanese u Veneciju obavezno navratite kod Maskarija!Fantastican izbor maslinovih ulja malih proizvodjaca,aceta balzamika i oko 1000 etiketa vina!I da ne zaboravim da prodavnica ima valjda sve moguce zacine ovog sveta na prodaju kao i zanatske slatkise i cokolade.
Čutura Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 dal'se meni ukus promenio ili urquell nije isto pivo ko nekad :(
Аврам Гојић Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 dal'se meni ukus promenio ili urquell nije isto pivo ko nekad :( Jako je solidno, zdravo gorko pivo lepe boje i čiste arome. Nema, naravno, poređenja sa onim u Pragu, sa pipe
Recommended Posts