August 11, 201410 yr Mašala renne, uživajte! Uzo par Corona u maxiju, men to maajka za ovakvo vreme, meto Grimbergen da se ladi za sutra, i Paulaner da se nađe. Lep te jebo, sve to ima u maksiju, i cene podnošljive. Onomad dono sestrin čkode Franziskaner tasting pack, ja reko "tze, super si ga ubo, ostala manjeviše imamo u ponudi". Svaka čast Vučiću.
August 11, 201410 yr yeah, u mahiju ima i hoegaarden u onim ampulama od flašica a bude i onaj "šofer s kofer". i bijelo i svijetlo. bijelo mi je top, stoga preporuke. Edited August 11, 201410 yr by maheem
August 12, 201410 yr Ja probao onaj Bushmisl sa medom i tu za razliku od Jacka meda uopste i nema. ni u mirisu ni u ukus ni u aromi :(
August 13, 201410 yr Miller Chill low carb beer with a twist of natural lime... mmmm, hladen dvakrat osvezava
August 13, 201410 yr ranjavanjeovo levo je jedna od divnijih stvari kojima čovek sebe može da ozledi...
August 18, 201410 yr ovo levo je jedna od divnijih stvari kojima čovek sebe može da ozledi... možda najbolje pivo koje sam probao. fali ti vinjak za kompletan doživljaj a jesam svinja ali nisam stoka. vino je pio ortać, ja uzeo dva gutljaja uz večeru. ovo mi je previše oporo, ima lepu početnu aromu ali oporost na kraju ne legne lepo na prvi ukus