MachineGunEtiquette Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Mašala renne, uživajte! Uzo par Corona u maxiju, men to maajka za ovakvo vreme, meto Grimbergen da se ladi za sutra, i Paulaner da se nađe. Lep te jebo, sve to ima u maksiju, i cene podnošljive. Onomad dono sestrin čkode Franziskaner tasting pack, ja reko "tze, super si ga ubo, ostala manjeviše imamo u ponudi". Svaka čast Vučiću.
maheem Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) yeah, u mahiju ima i hoegaarden u onim ampulama od flašica a bude i onaj "šofer s kofer". i bijelo i svijetlo. bijelo mi je top, stoga preporuke. Edited August 11, 2014 by maheem
renne Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 da, hoegarden u pakovanju kapi za oči, inače ima mahi odličnu ponudu
*edited by mod Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ja probao onaj Bushmisl sa medom i tu za razliku od Jacka meda uopste i nema. ni u mirisu ni u ukus ni u aromi :(
Indy Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Miller Chill low carb beer with a twist of natural lime... mmmm, hladen dvakrat osvezava
Indy Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 sad sam presao na kuvano vino:) prava stvar u ovom sneznom okruzenju
Indy Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 sad sam presao na obicno vino... jos nista ne osecam, moram pojacat dozu
scab Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 ranjavanjeovo levo je jedna od divnijih stvari kojima čovek sebe može da ozledi...
MachineGunEtiquette Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Štob se reklo, srećne ti rane, junače!
maheem Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 ovo levo je jedna od divnijih stvari kojima čovek sebe može da ozledi... možda najbolje pivo koje sam probao. fali ti vinjak za kompletan doživljaj a jesam svinja ali nisam stoka. vino je pio ortać, ja uzeo dva gutljaja uz večeru. ovo mi je previše oporo, ima lepu početnu aromu ali oporost na kraju ne legne lepo na prvi ukus
Recommended Posts