Elmer Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 ja sam napravila malo jači i dodala limuna i nane i kad se ohladio gaziranu vodu, ceo dan sam pila, super je. pravila sam ranije i sa negaziranom, isto je dobro. ide i sa malo ruzmarina, ma šta god, đumbir je car. Probaću i tako kako si predložila...sa gaziranom.
Čutura Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 now pijing, ercegovacka loza, podrum vuckovic, vrlo kultivisana i pitka, 40%alc. prva loza posle desetak godina i dva dana.
Frank Pembleton Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Chimay točeno, leglo ko budali šamar Послато тетејцем
boshoku Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 deluje interesantno, a ja sam i pobornik mešanja alkohola (nisam probo ni jedno, al ovo prvo s leve strane, ima najkulju ambalažu)
Amelija Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 malo osvežilo sinoć i oma se čovek oda alkoholu (kako je ovo dobro!)
Indy Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Sedim tako nešto umušen posle radne nedelje, mislim se, mmm šta mi fali? Onda shvatim da imam 1 žeđ epskih razmera... trk do prodavnice (dok nisu zatvorili), po nešto malo da se nađe. I ovo šampionsko litarsko u limenci (što bi rek'o rasejan). Ali, nije samo kuriozitet, nego i odlično vopi.
Recommended Posts