July 16, 201410 yr napravim dosta, kao čaj, pa pijem i u toku dana, kad se ohladi :) (ali sklonim đumbir nakon 15ak min, da ne stoji dugo u ključaloj vodi) ja sam napravila malo jači i dodala limuna i nane i kad se ohladio gaziranu vodu, ceo dan sam pila, super je. pravila sam ranije i sa negaziranom, isto je dobro. ide i sa malo ruzmarina, ma šta god, đumbir je car.
July 18, 201410 yr Ti su već pali za slobodu... Oba su odlična, i tamno i svetlo. Ali, od piva ja sam lud za ovim Schofferhoferom. Posebno onim mutnim. Inače, to je mali luksuz ovde, oko 4 baka za 500ml flašu (što je još i jeftino u odnosu na Leffe koji je $5.10 za malu flašu... Nije Leffe, nego Lelle). Edited July 18, 201410 yr by Indy
July 18, 201410 yr Pa, pivce ide samo od sebe. A oko vina ću morati da se potrudim. (Šalim se malo, vino će potrajati par dana, verovatno).
July 18, 201410 yr ma ne komentarisem cenu kao takvu, nego razliku u ceni izmedju leffea i sofera, obzirom da isti put treba da predju do oza, a i leffe je laksi :)
July 20, 201410 yr now pijing, ercegovacka loza, podrum vuckovic, vrlo kultivisana i pitka, 40%alc. prva loza posle desetak godina