March 28, 201411 yr ne me zajebavaš gde to ovde da nađem u merkatoru Edited March 28, 201411 yr by Грешни Василије
March 28, 201411 yr sporo ti to ide ma bavim se onim "čuvenim" filmom, znaš kojim, a i borim se za pravdu jednog forumaša, tek deci i op sam popiJo, i tri budvara
March 28, 201411 yr Posto sam duduk za teoriju o pivu a uglavnom pijem domace splacine, koja vrsta piva je Erdinger? Sta je slicno njemu da probam? Otkida. Kad smo kod otkidanja otvorio sam i albanski skenderbeg konjak. Edited March 28, 201411 yr by djeneralche
March 29, 201411 yr Došo kum pa popili par rakija, posle imamo dječinji rođendan, a posle neće na dobro izaći.
March 29, 201411 yr Posto sam duduk za teoriju o pivu a uglavnom pijem domace splacine, koja vrsta piva je Erdinger? Sta je slicno njemu da probam? Otkida. Kad smo kod otkidanja otvorio sam i albanski skenderbeg konjak. Erdinger je pšenično pivo. Kod nas ima još da se kupi Paulaner i Šeferhofer. Po meni Šeferhofer ubedljivo najbolji u ponudi. Ima ga u ovim boljim Maxi prodavnicama.
March 30, 201411 yr i dalje mrzim pivo al.. sto mu djointa, cokoladno pivo?? sta sve neche da smisli ovaj narod....
March 30, 201411 yr Hvala probacu da nadjem Seferhofer. Paulaner sam probao ranije i nisam ga zapamtio. Odrednica mutno je samo uz psenicna piva? Ili postoje i obicna mutna?
March 31, 201411 yr Erdinger je pšenično pivo. Kod nas ima još da se kupi Paulaner i Šeferhofer. Po meni Šeferhofer ubedljivo najbolji u ponudi. Ima ga u ovim boljim Maxi prodavnicama. Super je i Šoferhofer Mada nam je trenutno kuća puna Erdingera koje ja moram popiti.