Аврам Гојић Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) ne me zajebavaš gde to ovde da nađem u merkatoru Edited March 28, 2014 by Грешни Василије
renne Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 sporo ti to ide ma bavim se onim "čuvenim" filmom, znaš kojim, a i borim se za pravdu jednog forumaša, tek deci i op sam popiJo, i tri budvara
djeneralche Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) Posto sam duduk za teoriju o pivu a uglavnom pijem domace splacine, koja vrsta piva je Erdinger? Sta je slicno njemu da probam? Otkida. Kad smo kod otkidanja otvorio sam i albanski skenderbeg konjak. Edited March 28, 2014 by djeneralche
čekmeže Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Došo kum pa popili par rakija, posle imamo dječinji rođendan, a posle neće na dobro izaći.
Dr Arslanagić Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Posto sam duduk za teoriju o pivu a uglavnom pijem domace splacine, koja vrsta piva je Erdinger? Sta je slicno njemu da probam? Otkida. Kad smo kod otkidanja otvorio sam i albanski skenderbeg konjak. Erdinger je pšenično pivo. Kod nas ima još da se kupi Paulaner i Šeferhofer. Po meni Šeferhofer ubedljivo najbolji u ponudi. Ima ga u ovim boljim Maxi prodavnicama.
Hippie Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 i dalje mrzim pivo al.. sto mu djointa, cokoladno pivo?? sta sve neche da smisli ovaj narod....
djeneralche Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Hvala probacu da nadjem Seferhofer. Paulaner sam probao ranije i nisam ga zapamtio. Odrednica mutno je samo uz psenicna piva? Ili postoje i obicna mutna?
Amelija Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Erdinger je pšenično pivo. Kod nas ima još da se kupi Paulaner i Šeferhofer. Po meni Šeferhofer ubedljivo najbolji u ponudi. Ima ga u ovim boljim Maxi prodavnicama. Super je i Šoferhofer Mada nam je trenutno kuća puna Erdingera koje ja moram popiti.
Recommended Posts