nisam ja Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 donkafe 4u1sa guaranom :s_w:krepaću u najboljim godinama.
rezwalker Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Ova konzerva je, pretpostavljam, za mali odmor. :)
ivy Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 spricer od nekog Vinum belog,kanda nije chardonnay a zaboravila sam koje je..ipak ima 13,5% alkohola..nije mi zameriti
Pikoleta Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 blizu si, ima nesto vilinski fascinantno u izmaglici koja vizuelno pruza neobican efekat i tjera na preispitivanje percepcije culainace, ovo je lychee martini sa dashkom tecnog nitrogenai tako se bas ovdje zavrsava moja misija, s 1001.postom zivjeli i sve najbolje!!psupravo ste otvorili moju cestitku za n.g. unutra jos pise, neuobicajeno izvjezbanim, citkim rukopisom 'i dalje isto mislim i pokusavam vas zavoljeti, sto inace ne volim. pokusavanje mislim, ne zavoljevavanje'. svaki iole ozbiljan pokusaj opisa mene kroz rukopis, primicu s nesebicnom zahvalnoscu i nagraditi hmm...
renne Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Prva jutarnja dunja u DžakartiSent from my GT-N7100 using Tapatalk
sandine Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Perfektan Chianti Classico uz prasece pecenje i francusku salatu!Sretna NOVA GODINA!!!
yolo Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 birajuci dobro belo vino za docek, ja poneo neki nemacki burgundac kasna berba. trebali ste da vidite moju facu kada sam sipao u casu i shvatio da je to crveno vino koje mi se uopste nije pilo. mozda je to bozji znak da se manem alkohola u 2014?
banatjanin Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 birajuci dobro belo vino za docek, ja poneo neki nemacki burgundac kasna berba. trebali ste da vidite moju facu kada sam sipao u casu i shvatio da je to crveno vino koje mi se uopste nije pilo. mozda je to bozji znak da se manem alkohola u 2014?znajući nemačke etikete, siguran sam da si prevideo da je pisalo Spätburgunder odnosno Blauburgunder
Recommended Posts