wall Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 ja ovako. prvo se ohladi casa u zamrzivacu. dzina sipas 0.5 dl. dodas sok od cetvrtine lajma. sipas led, ako je krupan, do vrha case. preko toga sipas tonik. promesas, samo jednim kruznim pokretom, da oslobodis mehurice i da dzin bude ravnomerno rasporedjen. na ivicu stavis kolut lajma.A dobro, ja onako seljački, kako su naši stari... :DInače to sa čašom u zamrzivaču je super.Ja tako krigle za pivo. Tek malo pokvasim pa dok ne budu bele.@renneJedan. Sutra se radi.
MayDay Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Tri nedelje nisam liznula alkohol i neka me nervoza spopala dok radim i načnem neki cider od 4.5% i posle 300ml sam prilično shitfaced od cuge. Nema veze, sad ću fuka pa ću preskočiti spavanjac.
ivy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 A dobro, ja onako seljački, kako su naši stari... :Dma znaš da su kod vase stalno neke komplikacije instalacije :P
Аврам Гојић Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 da li si krstena, pa ovo je prosto kao pasulj. treba se malo potruditi oko dzin tonika, to je sveto pice.
ivy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 znam,šalim se ali to stavljanje čaše u friz ranije mi je komplikacija i planiranje..ja sam više impulsivni pijač,jel vidiš da nisam sebi ni piće kupila unapred nego pijem kad se setim bilo šta šta ima po kući,ne pitam
wall Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Vasa uživa u detaljima i pripremi.Lepo je to. Mada bih mu ja verovatno skočio za grkljan kada bi mi toliko bajao oko pića ili hrane. :D
Amelija Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 danas mi se ne pije ništa alkoholnonapila se soka od pomorandže & šargarepea juče sam pak pila i pivo i vinoi neverovatno, volim džin-tonik! (samo što ja to pravim još gore od walla -- sipam džin i sipam tonik )
wall Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 danas mi se ne pije ništa alkoholnonapila se soka od pomorandže & šargarepea juče sam pak pila i pivo i vinoi neverovatno, volim džin-tonik! (samo što ja to pravim još gore od walla -- sipam džin i sipam tonik )Neverovatno je koliko to malo drobljenog leda i kriška limuna učini stvar još boljom.Kontam da je ovo Vasino tek fenomenalno...
Аврам Гојић Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Vasa uživa u detaljima i pripremi.Lepo je to. Mada bih mu ja verovatno skočio za grkljan kada bi mi toliko bajao oko pića ili hrane. :Dne bi, veruj mi. ja samo iznosim na astal jer sam sve spremio pre dolaska gostiju. to mi omogucava da ne gnjavim ljude, a posle 2 pica napustam miksoloska pravila i samo locem sta mi padne pod ruku
wall Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 E dobro.Taman da znam za uzvratnu posetu, dugujem još kad ste ti i Moća bili... :D
Аврам Гојић Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Nikakva frka, kako si me primio, tako cu i ja tebe!
wall Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Malo je jedan brateПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4Jepse.Mrda mi se pod.
Frank Pembleton Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 A koji džin preferirate?Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts