katamaran Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 caj od hrizanteme. Kupio po vrtoglavoj ceni od 10 din za 0.25L
Frank Pembleton Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 I ja se nadam toj grckoj zestini veceras, idem kod ortaka koji obecao da ce sa letovanja da donese....
Indy Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Zanimjiv ukus, na sok zove i pomalo na rahatlokum.
ivy Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 sinoc pravili koktelcice..hahaha..Martini Bianco,to je valjda vermut,ice tea od mente i limunov sok bilo super...inace sam otkrila da je bas zgodan za koktele..
ivy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 dakle ja ne shvatam smisao tom Martiniju Bianco osim mozda da se u njega doda neka zestina a ni tada mu ne vidim smisao jer cu onda piti zestinu ako je vec imam necu je prosuti sipati u njega..dakle sve u svemu nema smisao..evo jos cu veceras napraviti koktel da potvrdim nemanje smisla
wall Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 :D To me seti na moj prvi susret sa Cuba Libre... Posle dve čaše bilo je "A jel možeš meni samo da sipaš taj Bacardi i ubaciš led?"
ivy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) ma ja taj stav imam odavno samo nemam nista drugo u kuci sto bi mogla popiti sama u letnju noc sto ce reci nisam si kupila vino pa pijem koktele :(a martini je toliko slab da ga sipam pola case i ne desi se nista,eventualno zaspim.. Edited August 19, 2013 by ivy
ivy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 vidis nisam to nikada pila..misim jesam probala/pila ali nije nikada bilo neko moje pice,prvi izbor i to..
wall Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 +led+kriška limuna... Napraviš onako kako ti u tom trenutku odgovara i lagano...Osvežava i opija. :)Hm... Idem da popijem jedan ouzo. Ali samo jedan.
renne Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Malo je jedan brateПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Аврам Гојић Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 +led+kriška limuna... Napraviš onako kako ti u tom trenutku odgovara i lagano...Osvežava i opija. :)ja ovako. prvo se ohladi casa u zamrzivacu. dzina sipas 0.5 dl. dodas sok od cetvrtine lajma. sipas led, ako je krupan, do vrha case. preko toga sipas tonik. promesas, samo jednim kruznim pokretom, da oslobodis mehurice i da dzin bude ravnomerno rasporedjen. na ivicu stavis kolut lajma.
Recommended Posts