June 11, 201311 yr Ko je svojevremeno pio Nastro Azzuro tesko mu je da da i 65 dinara za italijansko pivo.
June 11, 201311 yr Ko je svojevremeno pio Nastro Azzuro tesko mu je da da i 65 dinara za italijansko pivo.
June 18, 201311 yr Rose Costieres de Nimes Domaine de LognacDa nije to teško štivo za tople letnje dane :PZavidim...
June 18, 201311 yr pa kod mene i nije toliko vruce, samo 32danas obnavljam gradivo, dobar je a dzabaleska 4.15 CHF (da ne bude da samo pijem skupa vina ) Edited June 18, 201311 yr by kepa
June 18, 201311 yr Video danas u lokalnoj samiski one plave flase sa soda vodom i sad razmisljam o nekom rozeu i toj vodi.Jel neko probao to?To je ona plava flasa sa mrezicom...
June 18, 201311 yr brate sta tu ima da se proba? sipas vino, roknes sodu i caoske!ma bre dal je ta soda dobra?Send from WC solja by BVK
June 18, 201311 yr ma bre dal je ta soda dobra?Send from WC solja by BVKdobra je, ja sam se onoliko napio te iz plave boce.mislim, sta ocekujes? to je H2O obogacena sa CO2, kojih tu finesa moze da ima? ili ima mehurica ili nema mehurica Edited June 18, 201311 yr by Marko M. Dabovic
June 18, 201311 yr pa ja sam pre nekoliko godina uzeo tu plavu bocu i bio sam nezadovoljan kolicinom mehurica. mozda ih sada ima vise, treba da probam tj kupim opet plavu bocu
June 18, 201311 yr pa ja sam pre nekoliko godina uzeo tu plavu bocu i bio sam nezadovoljan kolicinom mehurica. mozda ih sada ima vise, treba da probam tj kupim opet plavu bocumozda je predugo stajala...ja se secam da sam je poslednji put kupio u radnji blizu reke, splavova itd, dakle tamo gde soda vode uvek mora da bude. bilo je mehurica koliko hoces.