Jump to content

Now drinking

Featured Replies

Ko je svojevremeno pio Nastro Azzuro tesko mu je da da i 65 dinara za italijansko pivo.

Ko je svojevremeno pio Nastro Azzuro tesko mu je da da i 65 dinara za italijansko pivo.

1273090626_top-10-gins_10.jpg + tonic_water-340x340.jpgMislim da bih mogao ceo dan cevčiti...

Rose Costieres de Nimes Domaine de Lognac

Rose Costieres de Nimes Domaine de Lognac
Da nije to teško štivo za tople letnje dane :PZavidim...

bahato....ja ne znam sta da pijem na ovu vrucinu.

pa kod mene i nije toliko vruce, samo 32danas obnavljam gradivo, dobar je a dzabaleska 4.15 CHF (da ne bude da samo pijem skupa vina :lolol: )

Edited by kepa

Video danas u lokalnoj samiski one plave flase sa soda vodom i sad razmisljam o nekom rozeu i toj vodi.Jel neko probao to?To je ona plava flasa sa mrezicom...

brate sta tu ima da se proba? sipas vino, roknes sodu i caoske!

+1, soda voda, carska stvar

roze špricer, divota. imaš jeftin tikvešov, odličan

brate sta tu ima da se proba? sipas vino, roknes sodu i caoske!
ma bre dal je ta soda dobra?Send from WC solja by BVK
ma bre dal je ta soda dobra?Send from WC solja by BVK
dobra je, ja sam se onoliko napio te iz plave boce.mislim, sta ocekujes? to je H2O obogacena sa CO2, kojih tu finesa moze da ima? ili ima mehurica ili nema mehurica

Edited by Marko M. Dabovic

pa ja sam pre nekoliko godina uzeo tu plavu bocu i bio sam nezadovoljan kolicinom mehurica. mozda ih sada ima vise, treba da probam tj kupim opet plavu bocu

pa ja sam pre nekoliko godina uzeo tu plavu bocu i bio sam nezadovoljan kolicinom mehurica. mozda ih sada ima vise, treba da probam tj kupim opet plavu bocu
mozda je predugo stajala...ja se secam da sam je poslednji put kupio u radnji blizu reke, splavova itd, dakle tamo gde soda vode uvek mora da bude. bilo je mehurica koliko hoces.