March 3, 201312 yr sad imam krejving...da je jun, i da naberem torbu divlje nane, operem i jedan deo pretvorim u sirup, a drugi deo sasecem na grancice, i pravim mint julep vasceli dan :cry:da je jun...da je jug...pobedio. Edited March 3, 201312 yr by Marko M. Dabovic
March 3, 201312 yr :lolol:i meni ponestaje sirupa od divlje nane, moram ga napraviti više ove godine.i sirupa od borovih iglicai slatkog od šumskog voćaa tek je 2. mart :cry:EDITon topić - Paulaner lager Edited March 3, 201312 yr by Arbeitmann
March 3, 201312 yr kada beres nanu? ja sacekam bas topao i suncan dan, i berem oko 10 ujutru, tada je taman skroz suvog lisca (tj bez rose), a nije sasusena.
March 3, 201312 yr kod mene raste oko jezera tako da se nikad ne sasuši iako je prošle godine sastavilo dva meseca bez da je pala kiša. a jeste najbolje ujutru ali ne rano.
March 4, 201312 yr kozje mleko, prva mleko koje pijem od kad je otro kancerogeno, iz nekog je sirotinjskog kraja, cenim da ti nemaju para za kukuruz, nego puste koze da se samohrane.
March 8, 201312 yr Flasu dekantovanog Shiraza. I slusam u glavi Toma Waitsa. Proganja me slika sa jutarnjeg sastanka na poslu: kolega je podigao bubasvabu sa poda i igrao se sa njom, mustrao je hemijskom i tako. Pomislih netom: da li je Gospod to zeleo za mene, da to gledam, ili se negde potkrala neka strasna greska?
March 8, 201312 yr Flasu dekantovanog Shiraza. I slusam u glavi Toma Waitsa. Proganja me slika sa jutarnjeg sastanka na poslu: kolega je podigao bubasvabu sa poda i igrao se sa njom, mustrao je hemijskom i tako. Pomislih netom: da li je Gospod to zeleo za mene, da to gledam, ili se negde potkrala neka strasna greska? :D aj' ziveli, ludace.
March 9, 201312 yr ...da li je Gospod to zeleo za mene, da to gledam, ili se negde potkrala neka strasna greska?Zeleo je da ti o tome pises na forumu, a mi da se zamislimo. :)Ja pijem cokoladno mleko i slusam novog Kejva (a sta drugo).
March 10, 201312 yr Flasu dekantovanog Shiraza. I slusam u glavi Toma Waitsa. Proganja me slika sa jutarnjeg sastanka na poslu: kolega je podigao bubasvabu sa poda i igrao se sa njom, mustrao je hemijskom i tako. Pomislih netom: da li je Gospod to zeleo za mene, da to gledam, ili se negde potkrala neka strasna greska? :rolf:Od skora češće pijem kahvu. Preporučam. Edited March 10, 201312 yr by halloween
March 10, 201312 yr ja isključivo jacobs-ovu kahvu pijem, mnogo mi bolja od nesovačeVidim avanzovalo se tamo. U vreme kad sam ja pobegao odande, pili smo kafu od tucanog korena maslacka.