February 4, 201312 yr banatjanin je rekao da ima u turskoj samishki u Skoplju. samo nikako da neko ode do dole :(
February 5, 201312 yr Има у свим боље снабдевеним турским радњама у Њемачкојako je ovo istina možda ja mogu pomoćimada samo što sam otišla iz Bg, neće me biti jedno 2-3 meseca
February 9, 201312 yr Domaća iz slankamena, prošlogodišnja, izuva id kvaliteta. Paša pekaoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
February 9, 201312 yr nije los aperol spritz u kc gradu za sankom se saznalo i da im niko nikad nije probao koktel death in the afternoon, iako se jednom pojavio neki kauboj tacno u podne da se raspituje koliko je dangereux.. Edited February 9, 201312 yr by palfoot
February 10, 201312 yr Obnovih zalihe gosn Mehmeda pa pade jaka kahva uz ostatke neke domaće kajsije koju doćerah onomad.
February 10, 201312 yr Која? Добих неки дан на поклон лозу Биотехничког факултета у Подгорици.ih, reci kako je dobra, a? zapakovana ko razredjivac, ako se dobro secam, al odlicna.
February 11, 201312 yr ih, reci kako je dobra, a? zapakovana ko razredjivac, ako se dobro secam, al odlicna.dobre su te akademske rakije. pio sam tri vrste sa naseg Poljoprivrednog, sve sto sam probao je jako solidno. Edited February 11, 201312 yr by Marko M. Dabovic