Jump to content

Now drinking

Featured Replies

rasoživili!

rasoživili!
karadzicap_450x300_GHy4b_21672_zps091099ae.jpg

pijem pivo ne bih li se napio il bar da me mamurluk pusti. ovih dana nisam pio a mamurluk me jašio stalno :wacko:

Ej, uzeo u Rodiću flajku Finlandie za soma i nešto malo (tipa soma i sto), dobiješ u pakovanju dve čašice vrlo slične onima koje si drulovao. Onako srednje, ne male.

Ej, uzeo u Rodiću flajku Finlandie za soma i nešto malo (tipa soma i sto), dobiješ u pakovanju dve čašice vrlo slične onima koje si drulovao. Onako srednje, ne male.
nabavio sam neke slične od 3dl. a neću slične već iste. fala za info.elem, jedan od onih dana kada mi pivo ne prija :(
Z7SL3.jpgziveli :)

Gordon's dry i tonik.Malo se ne drzim propisanog omera ali sad i ne moram docekati 12 p.m.

SKZ-ZurichseeRS_454x478px_120522.pngsam. doslo mi. hocu da mi se zamuti malo u glavi.

uuu, naivan si momak

O vinima ne znam ništa, al otvorih sad uz ručkovečeru ovo:brunello-di-montalcino.jpgBez ikakvog problema bih ga pio svaki dan.

O vinima ne znam ništa, al otvorih sad uz ručkovečeru ovo:
Brunello je italijanski ekvivalent francuske apelacije chateauneuf du pape(dolina Rhone).Brunello vina se smatraju medju najskuplja i najcenjenija vina Toskane,odnosno Italije.Mislim da se ne mogu naci jeftinija od 20 evrica u samoj Toskani.
Bez ikakvog problema bih ga pio svaki dan.
I tata bi sine :)

juče i danas se pije ovo, meni odličnovino_zps970e01f5.jpg

uh ovo se mora probati :)ja generalno mlogo volem cabernet sauvignon

oko 700 kinte u merkatoru, meni odličan, banaćanin će više znati da ti kaže ;)

aj nek kaže što pre, uskoro se dolazi malo kući :)

Edited by Amelija