maheem Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 pijem pivo ne bih li se napio il bar da me mamurluk pusti. ovih dana nisam pio a mamurluk me jašio stalno
henrik larsson Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ej, uzeo u Rodiću flajku Finlandie za soma i nešto malo (tipa soma i sto), dobiješ u pakovanju dve čašice vrlo slične onima koje si drulovao. Onako srednje, ne male.
maheem Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ej, uzeo u Rodiću flajku Finlandie za soma i nešto malo (tipa soma i sto), dobiješ u pakovanju dve čašice vrlo slične onima koje si drulovao. Onako srednje, ne male.nabavio sam neke slične od 3dl. a neću slične već iste. fala za info.elem, jedan od onih dana kada mi pivo ne prija :(
wall Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Gordon's dry i tonik.Malo se ne drzim propisanog omera ali sad i ne moram docekati 12 p.m.
panta rhei Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 sam. doslo mi. hocu da mi se zamuti malo u glavi.
dig_chohano Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 O vinima ne znam ništa, al otvorih sad uz ručkovečeru ovo:Bez ikakvog problema bih ga pio svaki dan.
sandine Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 O vinima ne znam ništa, al otvorih sad uz ručkovečeru ovo:Brunello je italijanski ekvivalent francuske apelacije chateauneuf du pape(dolina Rhone).Brunello vina se smatraju medju najskuplja i najcenjenija vina Toskane,odnosno Italije.Mislim da se ne mogu naci jeftinija od 20 evrica u samoj Toskani.Bez ikakvog problema bih ga pio svaki dan.I tata bi sine :)
Amelija Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 uh ovo se mora probati :)ja generalno mlogo volem cabernet sauvignon
renne Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 oko 700 kinte u merkatoru, meni odličan, banaćanin će više znati da ti kaže ;)
Amelija Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) aj nek kaže što pre, uskoro se dolazi malo kući :) Edited January 8, 2013 by Amelija
Recommended Posts