prima Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 ovo prvo bi hteo a drugo zapravo ili miksas?ja oranjadu i kafu al nikako da se razbudim.
Аврам Гојић Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 (edited) ovo prvo bi hteo a drugo zapravo ili miksas?ja oranjadu i kafu al nikako da se razbudim.prvo pijem, imam drugo I cetvrto a trece je na putu. burbon miksam samo sa ko'kolom, I to leti I napolju, a zimi on the rocksSent from my Next7P12 using Tapatalk 2 Edited November 17, 2012 by Marko M. Dabovic
Čutura Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 i, kako ti se cini ovaj glenn grant? i ja sam ubio flasu prosle nedelje posle reklame ovde.
Аврам Гојић Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 (edited) i, kako ti se cini ovaj glenn grant? i ja sam ubio flasu prosle nedelje posle reklame ovde.nezan, lagan single malt, popodnevna varijanta. nije za led I miksovanje, moze cist na sobnoj temperaturi, a razviju se arome kada se doda samo malo hladne vode. tako ga pijem. pice je trenutno najbolji bang for buck u beogradu. nije za one koji uvek ocekuju aromu dima.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2 Edited November 17, 2012 by Marko M. Dabovic
Čutura Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 meni nije lego,valjda sto sam stariji vise mi prijaju pica kod kojih nema alkoholnog kicka na prvi gutljaj a da je aroma blaga to jeste, rekao bih i preblaga.necu ga ponavljati.
yolo Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 za jack & jim strucnjake, otkako sam na mid westu pio ove burbone, opako tripujem da ovo sto pijemo u evropi nije isto. jel ima neko kome je oridjidji US jack osetno bolji od ovoga sto se ovde prodaje?
Frank Pembleton Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 za jack & jim strucnjake, otkako sam na mid westu pio ove burbone, opako tripujem da ovo sto pijemo u evropi nije isto. jel ima neko kome je oridjidji US jack osetno bolji od ovoga sto se ovde prodaje?Ja sam pre jedno dve-tri godine dobio onu varijantu JD single barrel kupljenu u usa ne na aerodromu i onda onako seljački pred društvom krenuo da se hvalim još kupio ovde još jednu flašu da potkrepim tvrdnju i naravno svima je bilo identično , a ja ismejan pošteno Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Sir Oliver Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 ..burbon miksam samo sa ko'kolomSent from my Next7P12 using Tapatalk 2..čini mi se da je ( ''somewhere, sometimes in summertime'' ) taj miks prodavat u limenkama?
assück Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 znam da je bio kod arapina derikoze na autokomandi
Recommended Posts