Jump to content

Now drinking

Featured Replies

naturlich

• Replies 3.7k
  • Views 328.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

illy kafa iz caffetiere

krnja čaša maler u kuću

Glen-Grant-whisky_07.09.12-450x337.jpgjim_beam_white.jpegBottle_of_Jim_Beam_Black_in_Oulu_Jan2009.jpgimc19020vinjak5vsoptt4.jpg

ovo prvo bi hteo a drugo zapravo ili miksas?ja oranjadu i kafu al nikako da se razbudim.

ovo prvo bi hteo a drugo zapravo ili miksas?ja oranjadu i kafu al nikako da se razbudim.
prvo pijem, imam drugo I cetvrto a trece je na putu. burbon miksam samo sa ko'kolom, I to leti I napolju, a zimi on the rocksSent from my Next7P12 using Tapatalk 2

Edited by Marko M. Dabovic

i, kako ti se cini ovaj glenn grant? i ja sam ubio flasu prosle nedelje posle reklame ovde.

i, kako ti se cini ovaj glenn grant? i ja sam ubio flasu prosle nedelje posle reklame ovde.
nezan, lagan single malt, popodnevna varijanta. nije za led I miksovanje, moze cist na sobnoj temperaturi, a razviju se arome kada se doda samo malo hladne vode. tako ga pijem. pice je trenutno najbolji bang for buck u beogradu. nije za one koji uvek ocekuju aromu dima.Sent from my Next7P12 using Tapatalk 2

Edited by Marko M. Dabovic

meni nije lego,valjda sto sam stariji vise mi prijaju pica kod kojih nema alkoholnog kicka na prvi gutljaj a da je aroma blaga to jeste, rekao bih i preblaga.necu ga ponavljati.

@vaso uz tebe sam sa skotima

za jack & jim strucnjake, otkako sam na mid westu pio ove burbone, opako tripujem da ovo sto pijemo u evropi nije isto. jel ima neko kome je oridjidji US jack osetno bolji od ovoga sto se ovde prodaje?

za jack & jim strucnjake, otkako sam na mid westu pio ove burbone, opako tripujem da ovo sto pijemo u evropi nije isto. jel ima neko kome je oridjidji US jack osetno bolji od ovoga sto se ovde prodaje?
Ja sam pre jedno dve-tri godine dobio onu varijantu JD single barrel kupljenu u usa ne na aerodromu i onda onako seljački pred društvom krenuo da se hvalim još kupio ovde još jednu flašu da potkrepim tvrdnju i naravno svima je bilo identično , a ja ismejan pošteno Послато са U8815 користећи Тапаток 2
..burbon miksam samo sa ko'kolomSent from my Next7P12 using Tapatalk 2
..čini mi se da je ( ''somewhere, sometimes in summertime'' ) taj miks prodavat u limenkama?

jeste, dobro ti se čini

znam da je bio kod arapina derikoze na autokomandi