Čutura Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Tasting Notes by Dave BroomNose: Rich and ripe, with some dark (cooked) black fruit. Raisin, cocoa, praline, coconut. Substantial smooth succulence.Palate: Sweet start then it firms up in the centre where the nuts return melting into the chocolate and raisin. Chewy and tongue coating. Showing some complexity.Finish: Long, sweet. Comment: Beautifully balanced. sve se slazem ;)
Lancia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 sve se slazem ;)nemam pojma za taj crni, meni je i zelena etiketa ko puslica. super viski.
Čutura Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 naleteh veceras u rodicu a kako ga ranije nisam pio rek'o da probam, imaju i standard taj sa zelenom etiketom. ni jedan ni drugi nisam ranije vidjao ovde, a sad malo pogledao po internetu jos su i znacajno jeftiniji nego u inostranstvu, hepi :)ovaj crni je inace aged in sherry casks
Lancia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 cudno, normalno taj viski je jedino redovan u frisopovima. ocigledno je neka zaplena sverca.ziveli :)
Amelija Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 malo votke kao aperitiv, pa vino uz jelo, pa kokteli kao desert
Heaviside Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) :wub:Mutno, tamno, savrseno Edited October 7, 2012 by Heaviside
Аврам Гојић Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 sve se slazem ;)joj meni je ovo jedan od najdrazih poklona koje sam ikada dobio. tri irske tetke sa kojima sam radio na nekom projektu (molim bez posalica), posle sluzbenog puta na kome sam se smorio najstrasnije jer sam morao da im prevodim svaku rec svakome koga su videle, a obozavale su carice da pricaju i da se gube unaokolo (sto je bas super ako se desava u Bujanovcu), pre leta za Irsku su mi poklonile litar ovoga uz reci "We see that you are tired of us and we thought that you could get drunk and somehow forget your pains, so here you are". Litar Black Busha.
henrik larsson Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 tri irske tetke sa kojima sam radio na nekom projektuBabojebac
assück Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 ahahaha :Dhteo bushmills da uzmem ćaletu za rođendan, na kraju ipak uzeo glenlivet
Čutura Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) (molim bez posalica),ne vredi, mangupi ce uvek da iskoriste zicer..edip; uzeo juce i onaj standard i nisam se nesto odusevio, previse alkoholan.blek bush je dosta bolji a obzirom na minimalnu razliku u ceni, no brejner Edited October 12, 2012 by Takanohana
Hippie Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 (edited) mrzim pivo, al ovo se kupiti moralo;........i ko i obicno, meni svo pivo isto Edited October 14, 2012 by Hippie
cmrlj Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 vranac vinarije cmrlj (roditelji pod stare dane resili da prave vino), prva flasa. crno, gusto, ima ukus neke neimenovane vocke, nije neko, al pila sam i gore.
MayDay Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 smrdim na gajbi s nekom groznom mukom, sve mi se zuc vraca na usta, pa posto nemam nista gazirano, uhvatila sam flasu mumm champersa...i mislim da mi je jos gore... :D
sandine Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Odlican single malt!Kremast,fin...I valjda najjeftiniji koji se moze naci kod nas,oko 1700 dinara u Merkator premiumu.
Recommended Posts