cmrlj Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 meni pre neki dan servirali neku sassy water, onima koje ne mrzi da dan ranije spremaju pice preporucujem, vrlo ukusno.
ivy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 skuvala jutros zorom hektolitor čaja od nane (prava, doneta skoro sa planine), uz mali dodatak majčine dušice, hajdučke trave i kantariona.o'ladila, dodala ceđen limun. spašava na ovoj vrelini.baš sam došla na temu da napišem da pijem ledeni čaj od nane sa limunom :) mnogo dobro :P
teacher Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 skuvala jutros zorom hektolitor čaja od nane (prava, doneta skoro sa planine), uz mali dodatak majčine dušice, hajdučke trave i kantariona.o'ladila, dodala ceđen limun. spašava na ovoj vrelini.limunana! fuck yeah!
Amelija Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 ovo mi je omiljeni viski :)a upravo je popijen jedan Erdinger Dunkel :oblizuje_se:
Montmorency Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Jim Beam, Southern Comfort i sok od crne ribizle sa puno leda.Aj neko neki dobar koktel,sta da pazarim jos uz ova 2 pica, dok nisam sve popijo...
Frank Pembleton Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Jim Beam, Southern Comfort i sok od crne ribizle sa puno leda.Aj neko neki dobar koktel,sta da pazarim jos uz ova 2 pica, dok nisam sve popijo...Jel ubiju druge dve komponente "sladunjavost" SC?
dig_chohano Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 (edited) Tračicin špricer. Edited July 11, 2012 by dig_chohano
Montmorency Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Jel ubiju druge dve komponente "sladunjavost" SC?c.jos sladje s crnom ribizlom.batalio sam je i pijo samo JB i SC
pacey defender Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Tikves smederevka i Vrnjci kisela, odnos 1:2. I tako celo vece.
duda Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 meni pre neki dan servirali neku sassy water, onima koje ne mrzi da dan ranije spremaju pice preporucujem, vrlo ukusno.isprobala, odlično, upravo gustiram.jedino se đumbir oseti manje nego što sam očekivala ... možda zato što već duže stoji u frižideru ... moram da isprobam sa svežim
Recommended Posts