Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

meni pre neki dan servirali neku sassy water, onima koje ne mrzi da dan ranije spremaju pice preporucujem, vrlo ukusno.

Posted
skuvala jutros zorom hektolitor čaja od nane (prava, doneta skoro sa planine), uz mali dodatak majčine dušice, hajdučke trave i kantariona.o'ladila, dodala ceđen limun. spašava na ovoj vrelini.
baš sam došla na temu da napišem da pijem ledeni čaj od nane sa limunom :) mnogo dobro :P
Posted
skuvala jutros zorom hektolitor čaja od nane (prava, doneta skoro sa planine), uz mali dodatak majčine dušice, hajdučke trave i kantariona.o'ladila, dodala ceđen limun. spašava na ovoj vrelini.
limunana! fuck yeah!
Posted
Laphroaig-Single-Malt-Scotch-Whisky-10-Years-Old.jpg
ovo mi je omiljeni viski :)a upravo je popijen jedan Erdinger Dunkel :oblizuje_se:
Posted

Jim Beam, Southern Comfort i sok od crne ribizle sa puno leda.Aj neko neki dobar koktel,sta da pazarim jos uz ova 2 pica, dok nisam sve popijo...

Posted
Jim Beam, Southern Comfort i sok od crne ribizle sa puno leda.Aj neko neki dobar koktel,sta da pazarim jos uz ova 2 pica, dok nisam sve popijo...
Jel ubiju druge dve komponente "sladunjavost" SC?
Posted (edited)

Tračicin špricer.

Edited by dig_chohano
Posted
Jel ubiju druge dve komponente "sladunjavost" SC?
c.jos sladje s crnom ribizlom.batalio sam je i pijo samo JB i SC
Posted

espreso mleko s espresom i bejlisom.

Posted

Tikves smederevka i Vrnjci kisela, odnos 1:2. I tako celo vece.

Posted
meni pre neki dan servirali neku sassy water, onima koje ne mrzi da dan ranije spremaju pice preporucujem, vrlo ukusno.
isprobala, odlično, upravo gustiram.jedino se đumbir oseti manje nego što sam očekivala ... možda zato što već duže stoji u frižideru ... moram da isprobam sa svežimdsc02577t.jpg