July 10, 201212 yr meni pre neki dan servirali neku sassy water, onima koje ne mrzi da dan ranije spremaju pice preporucujem, vrlo ukusno.
July 10, 201212 yr skuvala jutros zorom hektolitor čaja od nane (prava, doneta skoro sa planine), uz mali dodatak majčine dušice, hajdučke trave i kantariona.o'ladila, dodala ceđen limun. spašava na ovoj vrelini.baš sam došla na temu da napišem da pijem ledeni čaj od nane sa limunom :) mnogo dobro :P
July 10, 201212 yr skuvala jutros zorom hektolitor čaja od nane (prava, doneta skoro sa planine), uz mali dodatak majčine dušice, hajdučke trave i kantariona.o'ladila, dodala ceđen limun. spašava na ovoj vrelini.limunana! fuck yeah!
July 11, 201212 yr ovo mi je omiljeni viski :)a upravo je popijen jedan Erdinger Dunkel :oblizuje_se:
July 11, 201212 yr Jim Beam, Southern Comfort i sok od crne ribizle sa puno leda.Aj neko neki dobar koktel,sta da pazarim jos uz ova 2 pica, dok nisam sve popijo...
July 11, 201212 yr Jim Beam, Southern Comfort i sok od crne ribizle sa puno leda.Aj neko neki dobar koktel,sta da pazarim jos uz ova 2 pica, dok nisam sve popijo...Jel ubiju druge dve komponente "sladunjavost" SC?
July 12, 201212 yr Jel ubiju druge dve komponente "sladunjavost" SC?c.jos sladje s crnom ribizlom.batalio sam je i pijo samo JB i SC
July 13, 201212 yr meni pre neki dan servirali neku sassy water, onima koje ne mrzi da dan ranije spremaju pice preporucujem, vrlo ukusno.isprobala, odlično, upravo gustiram.jedino se đumbir oseti manje nego što sam očekivala ... možda zato što već duže stoji u frižideru ... moram da isprobam sa svežim