Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)

hm, meni su i maraska i takovo dosta popustili sa kvalitetom u posljednje vrijeme, jedva da imaju miris i ukus rumasad, sta je, majkumu, ne znam ni samahvala na odgovoru :)

Edited by morgana
Posted

S obzirom da ti za kolače treba malo, ostaje ti dosta za pitje. Biraj dobro nešto vako.. A ne znam ni da li beli rum ide u kolače.

Posted
treba mi savjet iz oblasti rum.koji valja? treba mi prvenstveno za kolace, pa ne mora da bude bas vrhunski, ali bih da bude bolji od ovih takovo/maraska gluposti koje se mogu naci u omanjim flasicama.
Badel-Domaci-rum-.jpg
Posted

hvala obojici, bice kupljeno i isprobano :)

Posted
hm, meni su i maraska i takovo dosta popustili sa kvalitetom u posljednje vrijeme, jedva da imaju miris i ukus rumasad, sta je, majkumu, ne znam ni samahvala na odgovoru :)
hm, ne znam za poslednje vreme al moja keva svaki put kad se vraca iz kroeise donese litar, kaze da je najbolji za kolace a ja mami verujem :)sto se tice havana club rumova, od onih sedam probao sam prva cetiri i ni jedan nema taj smek koji ide u kolace, al ako uzmes nece se baci sigurno ostace za mohito i cuba libre ;) e sad ne znam dal moze da se nabavi u hn, al ako moze ovaj ima taj kolacki smek i to bas intezivan000568814_001_760404_1000.jpg
Posted

znaci, havana nije kolacast? e jebga.ovaj austrijski nisam sretala, ili mozda i jesam a nisam znala sta je - moje neznanje po pitanju alkohola je zbilja poogromno. potrazicu ga.kad odem u hrvatsku kupicu 1 maraska rum, ako prethodno ne nadjem ovdje neki od ostalih predlozenih, da vidim da li mi slucajno uvaljuju neku glupost u hn, gdje ga inace kupujem. ne bih se ja protivila know-how-u mama po pitanju kolaca -_-

Posted
hm, ne znam za poslednje vreme al moja keva svaki put kad se vraca iz kroeise donese litar, kaze da je najbolji za kolace a ja mami verujem :)sto se tice havana club rumova, od onih sedam probao sam prva cetiri i ni jedan nema taj smek koji ide u kolace, al ako uzmes nece se baci sigurno ostace za mohito i cuba libre ;) e sad ne znam dal moze da se nabavi u hn, al ako moze ovaj ima taj kolacki smek i to bas intezivanstroh-80-80-07l-steklenica.jpg
+1
Posted

jel ti to sinocno iskustvo, maheeme sobotka :D

Posted

au Morgana, rum od ranog jutra :o

Posted

:(ako nemam vode (osim 4 sata dnevno), nek pijem rum

Posted
jel ti to sinocno iskustvo, maheeme sobotka :D
ma jok, sinoć sam bio gospodin na votci pa se pretvorio u svinju na pivu <_< al slika stroha me podsetila da sam ga jednom konzumirao kod drugara. nedeljno popodne, nemamo prebijene pare i on pronađe flašu ovog đavola od 80%. kupio mu Boki za kolače. bilo malo soka pa smo na početku bušili a kasnije sam ga pio čistog. užas jedan.kažu mi da sam sinoć milion puta uzviknuo: AH ŠTO JA VOLIM ALKOHOL s0317.gifnd: coca cola. izlapela.
Posted

amaro ramazzoti on d roks, sa malo lajm djusa i deshom angosture :s_dj:

Posted

PilsPlus Radler...Jbga meni ovo blize redbulu nego nekom pivu, bio sam u zabludi...

Posted

neko penušavo vino,slatko ...u ovom trenutku primat ima njegovo alkoholno svojstvo em dejstvo

Posted

jbm ti jelen i izbor piva u radnji na ćošku