duda Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) uz onu jagnjetinu sa drugog topika Edited May 24, 2012 by duda
Аврам Гојић Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 šta piti da se što pre regeneriše promukli vokal*?Piti sirup od belog sleza, grgoljiti caj od zalfije koji je narodni lek za promuklost.
assück Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 šerbet? salep? živo jaje?nisam siguran da su vreli napici pametni na oštećeno grlo jaje gadnoPiti sirup od belog sleza, grgoljiti caj od zalfije koji je narodni lek za promuklost.hvala. nemam none of the above :(
Аврам Гојић Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 nisam siguran da su vreli napici pametni na oštećeno grlo jaje gadnohvala. nemam none of the above :(znaci plasis se serbeta (iako ne moras da pijes vreo), gadno ti je jaje (tu ti nema pomoci, valjda zenama ne smeta), mrzi te da odes do apoteke. ja zakljucujem da zelis ostati promukao.pij kamilicu, jbg, ona umiruje uznemirena tkiva
assück Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 ma jok, nego utvrđujem činjenično stanje <_< e al ako kamilica pomaže, to mislim da imam. odvratna je, ali jbg mora se
Frank Pembleton Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Usracu se od sokova od pomorandze...Al sto se zena primila...
Frank Pembleton Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 kakva je to inkvizicijska sprava za ceđenjeVrlo prosta mekanicka cediljka, BTW sjebao sam joj stariju sestru, srecom imam dve...Pitacu za opravak tamo na mjstorkom topiku...
morgana Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 treba mi savjet iz oblasti rum.koji valja? treba mi prvenstveno za kolace, pa ne mora da bude bas vrhunski, ali bih da bude bolji od ovih takovo/maraska gluposti koje se mogu naci u omanjim flasicama.
Čutura Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 treba mi savjet iz oblasti rum.koji valja? treba mi prvenstveno za kolace, pa ne mora da bude bas vrhunski, ali bih da bude bolji od ovih takovo/maraska gluposti koje se mogu naci u omanjim flasicama.najbolji za kolace
Recommended Posts