maheem Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 ma ne zezaj, ne mogu se porediti. odličan za piće za razliku od ostalih. nema boljeg na rafovima trenutno.
Töölönlahti Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Okej, kupujem onda to sutra da probamo. Ćaletu rekli doktori da pije, pa u početnoj fazi figurišem kao moralna podrška.
maheem Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 ima još neki koji nisam probao u istoj ili sličnoj staklenoj flaši kao Zdravo, ima zelenu etiketu ako se ne varam, nisam provalio ko je proizvođač...škrabni ovde ako naletiš na još neki dobar.
ivy Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 ima još neki koji nisam probao u istoj ili sličnoj staklenoj flaši kao Zdravo, ima zelenu etiketu ako se ne varam, nisam provalio ko je proizvođač...škrabni ovde ako naletiš na još neki dobar.bakina tajna?
Frank Pembleton Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Nasao u Maxiju ...nije lose..nije kao efes bombica ali nije lose...
Ryan Franco Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 ima još neki koji nisam probao u istoj ili sličnoj staklenoj flaši kao Zdravo, ima zelenu etiketu ako se ne varam, nisam provalio ko je proizvođač...škrabni ovde ako naletiš na još neki dobar.cenim da misliš na isto selenča
belch Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) prijaiako nisam muškarac pa ne znam zašto Edited May 9, 2012 by funk soul sister
maheem Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 bakina tajna?nopecenim da misliš na isto selenčanope, al ove dve flaše ću da probam :) u pitanju je Voćar, Smederevska Palankand: jelen danas bolji nego ikada
maheem Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 nikako da potrefim optimalni broj pikavaca u kafi to je moja friendly pepeljara - ne praznim je dok ne bude dupke puna
henrik larsson Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Lepo ti ispala čaša, za stock.Sad sam žedan. Mislim da ću se odati špriceru Brodić style, neki roze puta kisela und limun.
gospa buba Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 prijaiako nisam muškarac pa ne znam zaštoi meni bash svidelo, josh lepshije od limuna.
Recommended Posts