May 7, 201212 yr ma ne zezaj, ne mogu se porediti. odličan za piće za razliku od ostalih. nema boljeg na rafovima trenutno.
May 7, 201212 yr Okej, kupujem onda to sutra da probamo. Ćaletu rekli doktori da pije, pa u početnoj fazi figurišem kao moralna podrška.
May 7, 201212 yr ima još neki koji nisam probao u istoj ili sličnoj staklenoj flaši kao Zdravo, ima zelenu etiketu ako se ne varam, nisam provalio ko je proizvođač...škrabni ovde ako naletiš na još neki dobar.
May 8, 201212 yr ima još neki koji nisam probao u istoj ili sličnoj staklenoj flaši kao Zdravo, ima zelenu etiketu ako se ne varam, nisam provalio ko je proizvođač...škrabni ovde ako naletiš na još neki dobar.bakina tajna?
May 8, 201212 yr ima još neki koji nisam probao u istoj ili sličnoj staklenoj flaši kao Zdravo, ima zelenu etiketu ako se ne varam, nisam provalio ko je proizvođač...škrabni ovde ako naletiš na još neki dobar.cenim da misliš na isto selenča
May 9, 201212 yr prijaiako nisam muškarac pa ne znam zašto Edited May 9, 201212 yr by funk soul sister
May 12, 201212 yr bakina tajna?nopecenim da misliš na isto selenčanope, al ove dve flaše ću da probam :) u pitanju je Voćar, Smederevska Palankand: jelen danas bolji nego ikada
May 12, 201212 yr nikako da potrefim optimalni broj pikavaca u kafi to je moja friendly pepeljara - ne praznim je dok ne bude dupke puna
May 12, 201212 yr Lepo ti ispala čaša, za stock.Sad sam žedan. Mislim da ću se odati špriceru Brodić style, neki roze puta kisela und limun.
May 12, 201212 yr prijaiako nisam muškarac pa ne znam zaštoi meni bash svidelo, josh lepshije od limuna.