Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

ma ne zezaj, ne mogu se porediti. odličan za piće za razliku od ostalih. nema boljeg na rafovima trenutno.

Posted

Okej, kupujem onda to sutra da probamo. Ćaletu rekli doktori da pije, pa u početnoj fazi figurišem kao moralna podrška.

Posted

ima još neki koji nisam probao u istoj ili sličnoj staklenoj flaši kao Zdravo, ima zelenu etiketu ako se ne varam, nisam provalio ko je proizvođač...škrabni ovde ako naletiš na još neki dobar.

Posted
ima još neki koji nisam probao u istoj ili sličnoj staklenoj flaši kao Zdravo, ima zelenu etiketu ako se ne varam, nisam provalio ko je proizvođač...škrabni ovde ako naletiš na još neki dobar.
bakina tajna?
Posted
2012-05-05212033.jpg
Nasao u Maxiju ...nije lose..nije kao efes bombica ali nije lose...
Posted
cenim da misliš na visnja%202.jpg isto selenča
Posted (edited)
170842.jpgprijaiako nisam muškarac pa ne znam zašto Edited by funk soul sister
Posted
bakina tajna?
nope
nope, al ove dve flaše ću da probam :) u pitanju je Voćar, Smederevska Palankavocar-sok-paradajz-big_120229_90840.jpgnd: jelen danas bolji nego ikada
Posted

upo ti pikavac u kafu :unsure:

Posted

nikako da potrefim optimalni broj pikavaca u kafi :mellow: to je moja friendly pepeljara - ne praznim je dok ne bude dupke puna

Posted

Lepo ti ispala čaša, za stock.Sad sam žedan. Mislim da ću se odati špriceru Brodić style, neki roze puta kisela und limun.

Posted
seksi.valja li sok?
Posted
170842.jpgprijaiako nisam muškarac pa ne znam zašto
i meni bash svidelo, josh lepshije od limuna.