May 22May 22 8 hours ago, adam said:vrhunski rad sa kamenom iza scene otvaranjavolim kada ne koriste malter na vidljivom mestu sa kamenom
May 22May 22 On 21. 5. 2025. at 8:17, Marcus Wulffings said:Mrzelo me je da skidam foliju pa ti izgleda kao bušilicom da sam otvarao.Čuj bušilicom da otvaram vino iz Pulje...samo kalifornijska mogu takoProbaj ovako nešto kad si već blizu (rekao bih da jesi), 20-25 baksa flaša. Retko pijem vina, ali kvalitet umem da prepoznam. Ima i odličan vranac, kind of koji se vika Red Wine. Nadam se da vidite linkovanu sliku.
May 31May 31 @bios evo evo, uslišio sam ti molbu u sred vašingtona i federalne vlade Edited May 31May 31 by Marcus Wulffings
June 1Jun 1 A nadam se da je leglo. Bolji sam dosta na polju žestine i piva, pa mi je drago ako ubodem nekad preporuku za vino.
June 1Jun 1 Dobro je za uz mesište, kao onaj stejk što se na riptilju 20 minuta peče jedna strana, malo zagasito na čokoladu.
June 1Jun 1 ja sam mislio da ovih sporeta sa otkrivenim grejacima ima samo u filmovima.. Edited June 1Jun 1 by Čutura
June 1Jun 1 volim vino, više nego pivocrveno, više nego belo. priznajem potpuni sam amater, al kad piješ nešto ovako odjednom ti je sve jasnotek sam posle guglao o nagradi, dok sam ga pio samo mi je rečeno “da je prvi dobio neku nagradu u bergamu na sajmu”
June 2Jun 2 On 1. 6. 2025. at 5:47, Čutura said:ja sam mislio da ovih sporeta sa otkrivenim grejacima ima samo u filmovima..Ja sam mislila da je to standard 2 hours ago, Marcus Wulffings said:Lepe čaše, baš
4 hours ago4 hr On 23. 5. 2025. at 0:47, bios said:Probaj ovako nešto kad si već blizu (rekao bih da jesi), 20-25 baksa flaša. Retko pijem vina, ali kvalitet umem da prepoznam. Ima i odličan vranac, kind of koji se vika Red Wine.Nadam se da vidite linkovanu sliku.Ako ti se dopada, probaj ovo:Ista vinarija, njihova linija kupaza/red blends. Ima ih par, zaista vrhunska. Cena jeste iznad decoy linije, ali neces zazaliti…