VIOLA Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Hajde mamice, pozuri prije onog prugasotg:TELO STARI !
VIOLA Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ajme ovo samo na mene lici :-))). Ostvila sam poruku u pogresnoj temi :-)))
LaRicca Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ajme ovo samo na mene lici :-))). Ostvila sam poruku u pogresnoj temi :-)))Ništa strašno, 'oće to u ovaj pozan čas...
VIOLA Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Da je pozan čas, jeste, ali ja tek sjela da radim. Ja sam u ovo doba na vrhuncu kreativnosti :-)). Sreća da nisam jutros poslala poruku kad sam jos uspavana, ne bih znala ni gdje je.:-)) Ali evo bar sam je sjetila necega:MARTIN U ZAGREB, DVA IZ ZAGREBA ! ( da je bar samo jedan Martin....:-) )
Chivo D'Arbo Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ajme ovo samo na mene lici :-))). Ostvila sam poruku u pogresnoj temi :-)))E, jesi Laponka! A cemu ti sluzi EDIT? Zemljo Indijo! ...Kad se ovi prave Englezi, pa nisu napisali, lepo: ISPRAVKA na srpskom - da ih ceo svet razume... @Viola, cico, nista licno... samo testiram te... fraze-o-lo-giz-mee...
Waldorf Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 E, jesi Laponka! A cemu ti sluzi EDIT? Zemljo Indijo! ...Kad se ovi prave Englezi, pa nisu napisali, lepo: ISPRAVKA na srpskom - da ih ceo svet razume... @Viola, cico, nista licno... samo testiram te... fraze-o-lo-giz-mee... Па смилуј се бар на четвороцифрени број, још јој се ни апликација није осушила, а Ти је већ траумираш са разним едитима и осталим функцијама (од којих и ја ако за 2% знам чему служе ? а и тих 2% углавном не раде!).to si sad izmislio, priznaj <_<Смеш се кладиш?Hajde mamice, pozuri prije onog prugasotg:TELO STARI !АРИСТОМОБИ!
bus Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ajme ovo samo na mene lici :-))). Ostvila sam poruku u pogresnoj temi :-)))Priznaj da bildujes broj postova.
VIOLA Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Priznala bih kad bih bila sigurna da mi nećete pola ( od broja postova) oprostiti :-)
VIOLA Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 (edited) АРИСТОМОБИ!Milslis ovako : ARISTO(MOBI)TEL :-)) ? Moze, moze samo si za desetinku zakasnio iza LaRicce. Danas jedna dama trazi jednog ovamo klosara na tel i ja kazem "izasao je", a ona pita "a je li ponio HENDI ?" :-)) Vela havle Edited September 19, 2008 by VIOLA
расејан Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 kineska pijaca ( i u njoj sve kinesko)Ал' док се још није знало колико то има тих Кинеза, било је "нас и Руса двеста милиона", и "ја га лечим од жутице, он не каже да је Кинез".
Waldorf Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ал' док се још није знало колико то има тих Кинеза, било је "нас и Руса двеста милиона", и "ја га лечим од жутице, он не каже да је Кинез".Xe,xe!
VIOLA Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 E, jesi Laponka! A cemu ti sluzi EDIT? Zemljo Indijo! ...Kad se ovi prave Englezi, pa nisu napisali, lepo: ISPRAVKA na srpskom - da ih ceo svet razume... @Viola, cico, nista licno... samo testiram te... fraze-o-lo-giz-mee... Ma engleski mi malo teže ide, ali sam zato majstor za čitanje unatrag ;-)
Recommended Posts