Jump to content
IGNORED

frazeologizmi vezani za etnike

njanja

Recommended Posts

Posted

Hajde mamice, pozuri prije onog prugasotg:TELO STARI !

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• VIOLA

20

• Waldorf

16

• Kudravi Gaucos

13

• Delija67

10

Posted

Ajme ovo samo na mene lici :-))). Ostvila sam poruku u pogresnoj temi :-)))

Posted
Ništa strašno, 'oće to u ovaj pozan čas...
Posted

Da je pozan čas, jeste, ali ja tek sjela da radim. Ja sam u ovo doba na vrhuncu kreativnosti :-)). Sreća da nisam jutros poslala poruku kad sam jos uspavana, ne bih znala ni gdje je.:-)) Ali evo bar sam je sjetila necega:MARTIN U ZAGREB, DVA IZ ZAGREBA ! ( da je bar samo jedan Martin....:-) )

Posted
E, jesi Laponka! A cemu ti sluzi EDIT? Zemljo Indijo! ...Kad se ovi prave Englezi, pa nisu napisali, lepo: ISPRAVKA na srpskom - da ih ceo svet razume... @Viola, cico, nista licno... samo testiram te... fraze-o-lo-giz-mee...
Posted
E, jesi Laponka! A cemu ti sluzi EDIT? Zemljo Indijo! ...Kad se ovi prave Englezi, pa nisu napisali, lepo: ISPRAVKA na srpskom - da ih ceo svet razume... @Viola, cico, nista licno... samo testiram te... fraze-o-lo-giz-mee...
Па смилуј се бар на четвороцифрени број, још јој се ни апликација није осушила, а Ти је већ траумираш са разним едитима и осталим функцијама (од којих и ја ако за 2% знам чему служе ? а и тих 2% углавном не раде!).
to si sad izmislio, priznaj <_<
Смеш се кладиш?
Hajde mamice, pozuri prije onog prugasotg:TELO STARI !
АРИСТОМОБИ!
Posted
Priznaj da bildujes broj postova.
Posted

Priznala bih kad bih bila sigurna da mi nećete pola ( od broja postova) oprostiti :-)

Posted (edited)

АРИСТОМОБИ!Milslis ovako : ARISTO(MOBI)TEL :-)) ? Moze, moze samo si za desetinku zakasnio iza LaRicce. Danas jedna dama trazi jednog ovamo klosara na tel i ja kazem "izasao je", a ona pita "a je li ponio HENDI ?" :-)) Vela havle

Edited by VIOLA
Posted
kineska pijaca ( i u njoj sve kinesko)
Ал' док се још није знало колико то има тих Кинеза, било је "нас и Руса двеста милиона", и "ја га лечим од жутице, он не каже да је Кинез".
Posted
Ал' док се још није знало колико то има тих Кинеза, било је "нас и Руса двеста милиона", и "ја га лечим од жутице, он не каже да је Кинез".
Xe,xe!
Posted
Ma engleski mi malo teže ide, ali sam zato majstor za čitanje unatrag ;-)