FranziskaKafka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 i kad neko odsvira ekstremno lose prokomentarisala bi da je ko jevrejska himnaNadam se da je tako muzicki obrazovana prethodno cula kako zvuci ta himna. -_-
LaRicca Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 i švedske ljestve?švedska akcijaZa škrtu i proračunatu osobu, kaže se- "pravi je Čivutin"!Kad se zagrcnete jer nešto ode u dušnik, kažu da je "otišlo u čivutski kraj".
Delija67 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Nadam se da je tako muzicki obrazovana prethodno cula kako zvuci ta himna. -_-Posto je tada imala negde oko 100 godina pretpostavljam da fora vuce poreklo od pre drugog svetskog rata.
MrX Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 (edited) Glup si ko totski kurac.Ima i izraz razmadžariti se u smislu postati nemiran, bezobrazan.Ja sam cuo da se totski koristi za ruznocu...edit: malo sam promasio temu... <_< Edited September 16, 2008 by MrX
saveznik Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ...ah, briga tebe što mađarska nema moreModernija varijanta:...ah, briga tebe što Srbija nema more
расејан Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ah, briga tebe što mađarska nema moreНего, установисмо ли ко је био Тута Бугарин?
Nicol Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 (edited) tako mlada, a vec madjarica.bolje nego da se drži kao vlaška mladaНего, установисмо ли ко је био Тута Бугарин?nismo. taj mora da je plaćao sve bugarima (kovanicama). Edited September 16, 2008 by Nicol
Waldorf Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Него, установисмо ли ко је био Тута Бугарин?Расе убацио коџању, да се мало размрдамо.За почетак, сећам се да сам за Туту Бугарина чуо много пре него што га је покојни Чкаља овековечио у „Камионџијама”.
mei Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 (edited) crni bugarin (iz narodnih pesama)edit: ne mislim na tutu Edited September 17, 2008 by mei
Grunf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 crni bugarin (iz narodnih pesama)edit: ne mislim na tutumislim da si pomesala iz pesama je crni arapin.
Waldorf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dela govore glasnije od reči. A kako tvrdiš za Kudru da je u apsu kad ti nosiš prugasto odelo? Mada, ne kažem, odelo ne čini čoveka.Ако си Келт, ниси стелт, па да ово прође невидљиво (мада ни стелт није што је некад био, кажу Сремци).Занима Те откуд ја у пругастом дезену? Елем, све је почело овако...
mei Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mislim da si pomesala iz pesama je crni arapin.tacno, cesci je crni arapin. crni bugarin se ipak pojavio u "zenidbi dusanovoj", mozda jos negde, stvarno se ne secam, davno bese.
Waldorf Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Кад те звекнем, три дана има да вичеш ?Трст је наш!?
Recommended Posts