VIOLA Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ima i ono nešto brezobrazno .... K'O SANSKE KOZE :-)
VIOLA Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ima još ....MALA MOJA RUSKI SATELITU .... .... ....
расејан Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 (edited) Vojvodjani - Lale (Zasto dodjavola? Lale su Holandezi.)Знам чак три приче о томе, али прво да разјаснимо: нису Војвођани Лале. Лале су само у Банату; постоје и Бачвани (тј Диогени, људи из бачве ) и Сремци. Нагласак је различит, отеже се на различитим местима...По једној причи, кад су банатске јединице за одбрану од Турака биле формиране, није било униформи, па су ишли како су дошли, а да би се знало који су наши а који њини, заденули су по лалу у шешир.По другој, носили су оне гаће од три поле (што му дође нека мера за тканину) везене којекаквим цветним мотивима, понајвише лалама.По трећој, Марији Терезији понестало ордења па им је качила по лалу....sunce ti kalajsano, stvarno nema nista o Crnogorcima.Хм, виђу Ђетића како се не даду ни чути ни виђети... а мора неко да остане кући, да ебе оца...Као ђенлимен бечке школе, одговорићу само да ми (наравно!) импонује то што сам у прилици да се представљам као познаник (макар и виртуелни) ФК. Во у Беч, во из Беча. Ципела бечка, нога личка. Мустра једна бечка. A kako tvrdiš za Kudru da je u apsu kad ti nosiš prugasto odelo? Mada, ne kažem, odelo ne čini čoveka. Чини га обученим, или голим, ако га нема. Dok sam se okrenuo izbusili ste ovaj topic ko cigansko reseto Има ово да се отегне ко циганска година. Edited September 14, 2008 by расејан
vinska musica Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 selevačka jebačina A ko za nju još nije čuo, evo zvanični dokument, koji je potpisao Vuk Karadžić lično: http://misicb.tripod.com/lektira/resenje.htm
Delija67 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Svedski stoSopska salataEngleski dorucakRuska salataSpanska pitaSvapski sirRuska tortaRuski slagFrancuski kljucSvedske peleneSpanska musica
Waldorf Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 „Кад стигосмо под шатора,У цигански дворац леп,На мом коњу све је суво,Покис’о му само – реп!”Како чика-Јову да заборавимо?
saveznik Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 (edited) Svedski stoSopska salataEngleski dorucakRuska salataSpanska pitaSvapski sirRuska tortaRuski slagFrancuski kljucSvedske peleneSpanska musicaE, delijo, delijo. A francuski krevet?...Šta si zin`o ko Čačanin pred užičkim soliterom? Edited September 15, 2008 by saveznik
FranziskaKafka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 E, delijo, delijo. A francuski krevet?I neizbezno u vezi s tim - francuski poljubac. -_-
čekmeže Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Glup si ko totski kurac.Ima i izraz razmadžariti se u smislu postati nemiran, bezobrazan.
Waldorf Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Вуски вулет.Него, је л’ се рачунају пољски кревет, пољска кујна, пољска болница, пољски WC...?
Dionysos Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Него, је л? се рачунају пољски кревет, пољска кујна, пољска болница, пољски WC...?pa može i to da se češka
Recommended Posts