Jump to content
IGNORED

frazeologizmi vezani za etnike

njanja

Recommended Posts

Posted

Ima i ono nešto brezobrazno .... K'O SANSKE KOZE :-)

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• VIOLA

20

• Waldorf

16

• Kudravi Gaucos

13

• Delija67

10

Posted

ima još ....MALA MOJA RUSKI SATELITU .... .... ....

Posted (edited)
Vojvodjani - Lale (Zasto dodjavola? Lale su Holandezi.)
Знам чак три приче о томе, али прво да разјаснимо: нису Војвођани Лале. Лале су само у Банату; постоје и Бачвани (тј Диогени, људи из бачве :lol: ) и Сремци. Нагласак је различит, отеже се на различитим местима...По једној причи, кад су банатске јединице за одбрану од Турака биле формиране, није било униформи, па су ишли како су дошли, а да би се знало који су наши а који њини, заденули су по лалу у шешир.По другој, носили су оне гаће од три поле (што му дође нека мера за тканину) везене којекаквим цветним мотивима, понајвише лалама.По трећој, Марији Терезији понестало ордења па им је качила по лалу.
...sunce ti kalajsano, stvarno nema nista o Crnogorcima.
Хм, виђу Ђетића како се не даду ни чути ни виђети... а мора неко да остане кући, да ебе оца...
Као ђенлимен бечке школе, одговорићу само да ми (наравно!) импонује то што сам у прилици да се представљам као познаник (макар и виртуелни) ФК.
Во у Беч, во из Беча. Ципела бечка, нога личка. Мустра једна бечка.
A kako tvrdiš za Kudru da je u apsu kad ti nosiš prugasto odelo? Mada, ne kažem, odelo ne čini čoveka.
Чини га обученим, или голим, ако га нема.
Dok sam se okrenuo izbusili ste ovaj topic ko cigansko reseto
Има ово да се отегне ко циганска година. Edited by расејан
Posted

Svedski stoSopska salataEngleski dorucakRuska salataSpanska pitaSvapski sirRuska tortaRuski slagFrancuski kljucSvedske peleneSpanska musica

Posted

„Кад стигосмо под шатора,У цигански дворац леп,На мом коњу све је суво,Покис’о му само – реп!”Како чика-Јову да заборавимо?

Posted (edited)
Svedski stoSopska salataEngleski dorucakRuska salataSpanska pitaSvapski sirRuska tortaRuski slagFrancuski kljucSvedske peleneSpanska musica
E, delijo, delijo. A francuski krevet?...Šta si zin`o ko Čačanin pred užičkim soliterom? Edited by saveznik
Posted
E, delijo, delijo. A francuski krevet?
I neizbezno u vezi s tim - francuski poljubac. -_-
Posted

Glup si ko totski kurac.Ima i izraz razmadžariti se u smislu postati nemiran, bezobrazan.

Posted

Вуски вулет.Него, је л’ се рачунају пољски кревет, пољска кујна, пољска болница, пољски WC...?

Posted
Него, је л? се рачунају пољски кревет, пољска кујна, пољска болница, пољски WC...?
pa može i to da se češka