Mil@n Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 straus plazma, ko voli kremaste, pufnaste sladolede ovaj je za njega U poređenju sa nestle plazmom, ovo je smešna kopija, kao neka bižuterija u odnosu na pravo zlato npr. A to kremasto i pufnasto je kontam ne iz namere već iz manjka mleka i sl. Moram da branim nestle plazmu, meni to naj sladoled koji sam ikad jeo, možda čak i slatkiš, globalno.
I*m with the pilots Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Rece mi mama da nema vise Saporea, da su otisli u neku drugu zemlju :/ Radi li Crna ovca i dalje?
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 U poređenju sa nestle plazmom, ovo je smešna kopija, kao neka bižuterija u odnosu na pravo zlato npr. A to kremasto i pufnasto je kontam ne iz namere već iz manjka mleka i sl. Moram da branim nestle plazmu, meni to naj sladoled koji sam ikad jeo, možda čak i slatkiš, globalno. nikad probao nestle:(
darling Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Rece mi mama da nema vise Saporea, da su otisli u neku drugu zemlju :/ Radi li Crna ovca i dalje? naravno da radi, i radice zauvek :)
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 :o :o :oja volim rumenka i onaj točeni na terazijama nestle sanduci su se pojavili po srbiji kad sam bio odveć mator i formiranog stava glede sladoleda. uvek sam se smorio kad vidim nestle sandučar, nije mi se istraživalo i neretko sam ga zaobilazio. jbg. mator sam. :(
Frank Pembleton Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Jel taj točeni kod hotela balkan još postoji? ...shit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 ja ne znam nisam tuda prošao peške ima par godina
Mil@n Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 ja volim rumenka i onaj točeni na terazijama nestle sanduci su se pojavili po srbiji kad sam bio odveć mator i formiranog stava glede sladoleda. uvek sam se smorio kad vidim nestle sandučar, nije mi se istraživalo i neretko sam ga zaobilazio. jbg. mator sam. :( Pazi, nestle je kod nas postojao desetljećima kao delta, fabrika je ovde blizu mene pa su ih tek relativno skoro nestle kupili, ali paleta sladoleda nije preterano menjanja. No nebitno, probaj ovo pls, ako ti je ona frikomova pena bila ok, ovde ćeš ekstazirati sa svakim zalogajem.
Frank Pembleton Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ja ne mogu da prežalim one icecreamfactory one crne kutije.... Najbolji odnos kvalitet cena ikada ...shit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Pazi, nestle je kod nas postojao desetljećima kao delta, fabrika je ovde blizu mene pa su ih tek relativno skoro nestle kupili, ali paleta sladoleda nije preterano menjanja. No nebitno, probaj ovo pls, ako ti je ona frikomova pena bila ok, ovde ćeš ekstazirati sa svakim zalogajem. oću čim naletim na isti
renne Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ja ne mogu da prežalim one icecreamfactory one crne kutije.... Najbolji odnos kvalitet cena ikada ...shit has hit the fan... +1, ona vanila je bila čudesna
nenad Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 mak iz crne ovce, brutalan. sad mi zao sto nisam uzeo i za poneti, ali jbg imali su pistace. :D
morgana Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 meni je orah predobar. da mi je teleport, sad bih otisla po trostruku porciju.
Recommended Posts