Friend Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 (edited) Od skoro Moritz eis i u Krunskoj 42. Tacno prekoputa vrlo dobre Kuhinjice, ko prati yolove price zna za mesto. Edited February 12, 2016 by Friend
yolo Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Tamo gde je bila rahmetli Opservatorija. Prvih par nedelja delili su 2 za cenu 1, sada vise nema te pogodnosti koja me je navela da posle sto godina probam Moritz Eis ponovo.
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 rumenko smoothie. tja, šta znam, navikao sam decenijama na onaj ziljavi ukus vode i hemije koji sam čak i zavoleo. liči na voćne sladolede iz old school poslastičarnica. biće treći na listi posle old rumenka i kalipsa
Frank Pembleton Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Jel pistoji cmok još uvek? ....shit has hit the fan...
yolo Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 BEZ ZAŠTITE Trudnica dobila otkaz jer je progovorila o nepravdi Marko Tašković | 19. 05. 2016 - 19:17h | Komentara: 102 Jelena Živanović, u trećem mesecu trudnoće je nakon dve godine rada u austrijskoj firmi “Moris ajs”, dobila juče momentalni otkaz pošto je “Blicu” ispričala nepravdu na poslu. Foto: A. Dimitrijević / RAS SrbijaJelena Živanović Devojka je, kako kaže, uspešno i predano radila kao prodavačica organskog sladoleda u ovoj kompaniji preko omladinske zadruge sve dok pre tri dana nije doživela neprijatnost. - Pošto sam trudna, pitala sam direktorku da li mogu da mi daju stalan posao. Mislila sam da će mi izaći u susret jer su pre mene tako zaposlili još tri trudnice iako su došle posle mene u firmu. Rekli su mi samo “ne može” i pitali dokle mogu da radim - priča u neverici Jelena. Nastavila je da radi, ali nije mogla da prećuti nepravdu. - Dve godine sam pošteno radila i dobijala pohvale od poslodavca. Slali su mi poruke “fantastik, bravo”, ali nikad mi nisu ponudili stalan posao. Pošto sam odlučila da nastavim da radim iako su me odbili za posao, doživela sam novu neprijatnost. Svim radnicima je povećana satnica na 200 dinara, a jedino je moja ostala 170 dinara - ističe Jelena razloge zbog kojih je odlučila da se obrati “Blicu”. Foto: Privatna arhivaPohvale poslodavca: Mejl upućen na Jeleninu adresu Čim je čula zbog čega smo je pozvali, direktorka kompanije “Moris ajs” Dragana Baralić reagovala je žustro. - Pošto je iznela u javnost unutrašnje stvari firme, Jelena više neće raditi ovde. Kod nas ne postoji diskriminacija, svako može da napreduje pa nek se zapita zbog čega nakon dve godine nije stalno zaposlena. Imala je i sumnjive poslove zbog čega je premeštena sa jedne funkcije na drugu - rekla je Baralićeva i odmah posle razgovora pozvala Jelenu i dala joj otkaz preko telefona. U Ministarstvu rada ističu da u celoj priči nema posla za njihovu inspekciju. - Poslodavac po zakonu nema obavezu da plaća trudničko bolovanje ni da stalno zaposli radnicu koja je radila preko omladinske zadruge, tako da inspekcija rada nema na šta da reaguje. Oni mogu da joj daju otkaz i navedu bilo koji razlog za to. U izradi je zakon o agencijama koji iznajmljuje radnike i radnici će konačno biti više zaštićeni - naglašavaju u ovom ministarstvu. Čeka rešenje Ministar rada Aleksandar Vulin nije se javljao na pozive “Blica” u vezi s ovim slučajem, a Jelena Živanović juče nije htela da razduži radnu opremu. „Rekla sam im da čekam pisano rešenje o otkazu“, ističe Jelena.
Kubrick Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Sapore na Andricevom vencu da li jos radi? cuh da su zavorili
darling Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 (edited) prosla sam tuda, sad je tu nesto drugo, isto ledeno, al nezanimljivo, cim nisam zapamtila sta je. sta ce ti sapore pored ofce? :) steta sto nema vise onih vocnih sladoleda iz devedestih gde samelje zaledjeno voce i slatku pavlaku. to bih sad vise cenila. cije je to bilo, gde li su nestali svi ti automati, ko ce znati... Edited June 4, 2016 by darling
Kubrick Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 sta ce ti sapore pored ofce? :) Ovca se naravno upraznjava :D samo mi je i Sapore bio super pa kad se setam obavezno svratim
Ravanelli Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ima da je guzva nesnosna. Moraju da otvore jos 1 lokal.
ajgor Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Tko o čemu baba o uštipcima :) U većim Maxijima Delhaize sorbei na akciji po 380, u Tempu su 430 sa busplus popustom. Ove sezone ima i novih ukusa, sa i bez šećera.
Frank Pembleton Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Tko o čemu baba o uštipcima :) U većim Maxijima Delhaize sorbei na akciji po 380, u Tempu su 430 sa busplus popustom. Ove sezone ima i novih ukusa, sa i bez šećera.Nadam se da sorbei nisu šifra za "vodenka" ;-)
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 straus plazma, ko voli kremaste, pufnaste sladolede ovaj je za njega
Recommended Posts