FranziskaKafka Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 (edited) Ja ranije jela samo TOP GUN od vanile ili ako mi se bas prijede neki "vocni sokic" na stapicu (one kupine i dinje su bile njam) - dakle, ne cesto. Mogla je da prodje i jagoda (ista marka). Onda sam videla ovaj sa pistacima i reko' da probam, sve imajuci na umu onaj davnasnji Ledov zeleni kornet, isto sa pistacima, sa ukusom lepka za papir :D . Sala... samo je tako mirisao, uostalom i neki kolaci tako mirisu ako imaju mnogoooo badema (recimo)... I ispade da se pistaci ni ne osete... Kremasto-slagast, mmm.Ah, da, ona mala zuta Frikomova lopta mi je njam, nekako slagast (jedem bez kasike). (A lopte mogu da se koriste za razne stvari.) Edited September 14, 2008 by FranziskaKafka
yolo Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 preporuka za kugle, DJ u s.markovica. totalno homemade fazon, a najjace ubivaju sladoled od maka (urkomanski skroz) i od cimeta. apsolutni unikati!
henrik larsson Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 preporuka za kugle, DJ u s.markovica. totalno homemade fazon, a najjace ubivaju sladoled od maka (urkomanski skroz) i od cimeta. apsolutni unikati!Sutra ću ga overim, suicide prevention
kgmr Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 taj cimet zvuci suvise dobro da se ne bi probalo odmah sutra. nego... henrice, ti radis na dorcolu?
henrik larsson Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Oko 10m od kapije Skadarlije, merkam ex-tehničkog prime ministera.
luba Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ja se navukla na kit-kat, ali onaj porodicni, po pristupacnoj ceni od 450 dinara. srce me boli svaki put, ali dusa iste. na srecu, nema ga svuda i nema ga uvek.za kugle, mrka kapa, mada je bilo u knezu oko platoa dva neka frizidera sa dosta ukusnom sladzom. doduse, ja i nisam neki reper, jedem samo cokoladu, bez ikakvih uljeza.
henrik larsson Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Nego, gazzo, koji deo SM, da ne lutam na pauzi? Leva ili desna strana u odnosu na Nemanjinu?
holden kolfild Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Nego, gazzo, koji deo SM, da ne lutam na pauzi? Leva ili desna strana u odnosu na Nemanjinu?desno od nemanjine ako gledas ka zeleznickoj. cosak misarske i sv. markovica, preko puta ribnikara i trece (osme) gimnazije.
Nicol Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 jeste probali sladoled od vanilije prelit s malo zagrijanog bučinog ulja i nekoliko isprženih sjemenki suncokreta? malo progresivnija kombinacija sladoled od čokolade sa maslinovim uljem.
Takeshi Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 preporuka za kugle, DJ u s.markovica. totalno homemade fazon, a najjace ubivaju sladoled od maka (urkomanski skroz) i od cimeta. apsolutni unikati!Od cimeta? I maka!?!? Uf, to mora da se overi pod hitno.
kobni zelaya Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 preporuka za kugle, DJ u s.markovica. totalno homemade fazon, a najjace ubivaju sladoled od maka (urkomanski skroz) i od cimeta. apsolutni unikati!DJ zadaje i to vec decenijama. Sladoled kida, a i torte i razne korpice sa vocem, kao i sitni kolaci. DJ-a zakonom zastiti!Inace sam ljubitelj ljubicastog Maxima - jogurt i sumsko voce. Najjace je kada odjednom pocne da kulja ono crveno..........toooooo!Od Delte moze Maxibon, sto se mene tice, dok je Top Gun zicer. Ne znam zasto vise nemaju one ogromne kornete sto ih jedes sat vremena.Najvise mi se na citavom trzistu svidja Algidino veliko pakovanje od vanile, narocito pre dok je imalo neke zute strafte, ukus je bio kao snenokle. Sada je malo drugacije, ali i dalje ubija. Najbolji je Algidin sladoled od ponudjenih firmi.Najgori je crnogorski, onaj Sun.
C žeton Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 DJ, i to baš spomenuti cimet i mak, ! (preko puta Oš Vladislav Ribnikar, mnogo smo tamo roditeljskog džeparca utrošili... )
Valk Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 WOW! Cimet i mak!? :bale:Od onih kutijičastih mi je omiljen GRANDISSIMO STRACCIATELLA LEšNIK - POSNI. U životu mi ne bi palo na pamet da ga kupim samoinicijativno, rob sam predrasuda, šta ću, ali otkako sam jednom poslužena njim stalno ga tražim po prodavnicama.I onaj Queen sa krančom je super.
zvrnDov Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Da li ste probali Deltinu kutiju sa ukusom pite od jabuka? Od ovih " za odma'" Maxibon mi je najbolji!
Recommended Posts