Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja ranije jela samo TOP GUN od vanile ili ako mi se bas prijede neki "vocni sokic" na stapicu (one kupine i dinje su bile njam) - dakle, ne cesto. Mogla je da prodje i jagoda (ista marka). Onda sam videla ovaj sa pistacima i reko' da probam, sve imajuci na umu onaj davnasnji Ledov zeleni kornet, isto sa pistacima, sa ukusom lepka za papir :D . Sala... samo je tako mirisao, uostalom i neki kolaci tako mirisu ako imaju mnogoooo badema (recimo)... I ispade da se pistaci ni ne osete... Kremasto-slagast, mmm.Ah, da, ona mala zuta Frikomova lopta mi je njam, nekako slagast (jedem bez kasike). :piggy:(A lopte mogu da se koriste za razne stvari.)

Edited by FranziskaKafka
Posted

preporuka za kugle, DJ u s.markovica. totalno homemade fazon, a najjace ubivaju sladoled od maka (urkomanski skroz) i od cimeta. apsolutni unikati!

Posted
preporuka za kugle, DJ u s.markovica. totalno homemade fazon, a najjace ubivaju sladoled od maka (urkomanski skroz) i od cimeta. apsolutni unikati!
Sutra ću ga overim, suicide prevention :wub:
Posted

taj cimet zvuci suvise dobro da se ne bi probalo odmah sutra. nego... henrice, ti radis na dorcolu?

Posted

Oko 10m od kapije Skadarlije, merkam ex-tehničkog prime ministera.

Posted

ja se navukla na kit-kat, ali onaj porodicni, po pristupacnoj ceni od 450 dinara. srce me boli svaki put, ali dusa iste. na srecu, nema ga svuda i nema ga uvek.za kugle, mrka kapa, mada je bilo u knezu oko platoa dva neka frizidera sa dosta ukusnom sladzom. doduse, ja i nisam neki reper, jedem samo cokoladu, bez ikakvih uljeza.

Posted

Nego, gazzo, koji deo SM, da ne lutam na pauzi? Leva ili desna strana u odnosu na Nemanjinu?

Posted
Nego, gazzo, koji deo SM, da ne lutam na pauzi? Leva ili desna strana u odnosu na Nemanjinu?
desno od nemanjine ako gledas ka zeleznickoj. cosak misarske :wub: i sv. markovica, preko puta ribnikara i trece (osme) gimnazije.
Posted

jeste probali sladoled od vanilije prelit s malo zagrijanog bučinog ulja i nekoliko isprženih sjemenki suncokreta? malo progresivnija kombinacija sladoled od čokolade sa maslinovim uljem.

Posted
Od cimeta? I maka!?!? Uf, to mora da se overi pod hitno.
Posted
DJ zadaje i to vec decenijama. Sladoled kida, a i torte i razne korpice sa vocem, kao i sitni kolaci. DJ-a zakonom zastiti!Inace sam ljubitelj ljubicastog Maxima - jogurt i sumsko voce. Najjace je kada odjednom pocne da kulja ono crveno..........toooooo!Od Delte moze Maxibon, sto se mene tice, dok je Top Gun zicer. Ne znam zasto vise nemaju one ogromne kornete sto ih jedes sat vremena.Najvise mi se na citavom trzistu svidja Algidino veliko pakovanje od vanile, narocito pre dok je imalo neke zute strafte, ukus je bio kao snenokle. Sada je malo drugacije, ali i dalje ubija. Najbolji je Algidin sladoled od ponudjenih firmi.Najgori je crnogorski, onaj Sun.
Posted

DJ, i to baš spomenuti cimet i mak, :thumbsup:! (preko puta Oš Vladislav Ribnikar, mnogo smo tamo roditeljskog džeparca utrošili... :wub: )

Posted

WOW! Cimet i mak!? :bale:Od onih kutijičastih mi je omiljen GRANDISSIMO STRACCIATELLA LEšNIK - POSNI. U životu mi ne bi palo na pamet da ga kupim samoinicijativno, rob sam predrasuda, šta ću, ali otkako sam jednom poslužena njim stalno ga tražim po prodavnicama.I onaj Queen sa krančom je super.

Posted

Da li ste probali Deltinu kutiju sa ukusom pite od jabuka? :Hail: Od ovih " za odma'" Maxibon mi je najbolji! cool.gif