palfoot Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 (edited) zhele "kora" je drugarima bila dosta nejestiva ("da li je poanta da samo simulirano oljustis") medjutim ja odavno preferiram sve nestle hajde da zamrznemo vocjku patente (lubenko je zamenio rumenka a cokoladne "kostice" postadose prava delikatesna radnja) . sutra cu premijerno u moritz eis u neposrednom mi komsiluku, ako imate neku preporuku za okus pisunjajte. Edited July 23, 2012 by palfoot
ordi Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 meni svi ti novi frikomovi a i ovi devil i angel sto ih pravi nestle nisu ni za kovih dana se davim u vulkanu od karamele. govno s karamelom bih izela, cini mi se. je l' zna neko da li moze da se dobije stan u belvilu i ako ne lizem sa stapica?
Roger Sanchez Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Odličan mi ovaj, valjda jedini zanimljivi Quattro koji se može kupit u Hrvackoj. Još je falabogu i na popustu često, pa dojde 18 kn..
eoten Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 ovo deluje zanimljivo a nema kod nas. i rvati ugnjetavaju vojvodinu <_<
*edited by mod Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Kod nas imas Srbija varijantu sa orasima, sljivom, malinom i jos necim. Isto je redovno na snizenju.Btw kakva je lavanda? Prvi put cujem da se od toga pravi sladoled.
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Btw kakva je lavanda? Prvi put cujem da se od toga pravi sladoled.lavanda kuda ide ovaj svet, šta je sledeće sladoled od bibera?
belch Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 pa kad već ima čokolada s biberom što ne i sladoled..
Roger Sanchez Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Btw kakva je lavanda? Prvi put cujem da se od toga pravi sladoled.Pa nije baš 'od toga' - to je ovaj vajolet dio koji ima neki mirisić lavande, za šmekić ne znam baš, prvo jer nisam nikad žvakao lavandu, ali rekao bih da je to vjerojatno neka vanjiljija sa ekstraktom lavande, okus se baš i ne razlikuje od vanjilije jako.
halloween Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Frikomov King u čaši može da se nađe na sniženju 120 80 dinara, ali samo u sanducima na ulici. Ne znam šta je razlog pojeftinjenja, osim što sam na kašičici sa unutrašnje strane poklopca već treći put nalazim jasan otisak širokog pakerskog palca.
Vapad Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Čujem da su "ukinuli" krem brule, leni, cmok i malagu... nešto su opet mnogo pametno smislili...
ToniAdams Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 prekjuce cuo falospev o tom krem bruleu, a sad ukinuli
Roger Sanchez Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Kod nas su već davno proveli taj juriš na običnost. Damn you, Todorić! Damn you!
Vapad Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Sad sam skinuo njihov izveštaj za 2011. ali nigde ni reči o sladoledu, jebeš ti godišnji izveštaj ako ne spomeneš sladoled A ima i broj distributivnog centra... iskušenje :)
Recommended Posts