Jump to content

Sladoled

Featured Replies

Ovaj zeleni sirok izgleda kao kutija za lekove 😃

• Replies 1.9k
  • Views 198.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma foliraža, neko kome su detinjstvo u sladolednom smislu obeležili 1 hladiša i rumenko odjednom postaje sladoledni somelije i ne jede sladoled nego đelatotm   moš mislit

• slepa živana
    slepa živana

ja kupila pre par dana kad sam se skrljala, da se častim da ne potonem u tešku potištenost, setim se da ga forumaši hvale... nije bio veliki izbor pa sam kupila neki čokolada, straćatela, nešto nešto

• banecare1
    banecare1

svidja se i meni, ali nije bilo da se kupi u kini, tako da sam pre 5-6 godina inicirao projekat da se pocne sa proizvodnjom . nasli partnera, naucili kineze da proizvode tvorog, dovukli deo opreme iz

Posted Images

3 hours ago, glibav said:

Ruski sladoledi imaju i na NIS pumpama, mislim da su neki plombir ili tako nekako, probao sa jagodom, sta znam, nije lose ali nije da ih se secam da ih kupim ponovo.

probao neki od tih sa nis pumpe

mislim baš ovaj sa kravom

smeće

A sirok kosta kao suvo zlato

2 hours ago, Pixisis said:

Ovaj zeleni sirok izgleda kao kutija za lekove 😃

Не знам за укус али амбалажа сваког руског слаткиша који сам икада видео је језива, не играју превише на естетику D

2 hours ago, ivy said:

A sirok kosta kao suvo zlato

Nije bas tako. Deluje mali ali je nabijen, nije vodenast ko nas sladoled.

Od tih Ruskih sa NIS-a Kreme Brule ukus jako dobar, oni mali korneti kao, msm da sam ih već spominjao.

6 hours ago, Shan Jan said:

Nije bas tako. Deluje mali ali je nabijen, nije vodenast ko nas sladoled.

Uopste nije skupo, uzimajuci u obzir sastav proizvoda.

Ima ih od 90-230 dinara i to u ovom mix marktu gde su cene jezive.

Plombir je zimus bio 80 dinara, sad je vise kako je pocela sezona.

Frikom dere, mada ja ne jedem ni dzabe da mi daju

Offtopic, ali kad već pominjete NIS - drugar se kune u njihovu GDrive kafu.

Meni se takodje svidja sirok, ovaj u zelenom pakovanju. Ima bogat ukus (ujedno jednostavan, mozda je kontradiktorno, ali je tako), koji se postepeno gradi, poseduje svezinu, plus nije presladak.

Inace se Mix Markt otvorio u A bloku nedavno, pa siroka ima i na NBG D

Edited by Stela

7 hours ago, Stela said:

Meni se takodje svidja sirok, ovaj u zelenom pakovanju. Ima bogat ukus (ujedno jednostavan, mozda je kontradiktorno, ali je tako), koji se postepeno gradi, poseduje svezinu, plus nije presladak.

Inace se Mix Markt otvorio u A bloku nedavno, pa siroka ima i na NBG D

svidja se i meni, ali nije bilo da se kupi u kini, tako da sam pre 5-6 godina inicirao projekat da se pocne sa proizvodnjom lolol. nasli partnera, naucili kineze da proizvode tvorog, dovukli deo opreme iz rusije i pustili u proizvodnju liniju koja pravi 10,000 komada na sat. pretpostavljam da sam pisao ovde malo o tome, ne secam se sada.

IMG_20191115_152254.jpg

15901573893333_.pic_hd.jpg

On 11. 5. 2025. at 2:57, banecare1 said:

svidja se i meni, ali nije bilo da se kupi u kini, tako da sam pre 5-6 godina inicirao projekat da se pocne sa proizvodnjom lolol. nasli partnera, naucili kineze da proizvode tvorog, dovukli deo opreme iz rusije i pustili u proizvodnju liniju koja pravi 10,000 komada na sat. pretpostavljam da sam pisao ovde malo o tome, ne secam se sada.

IMG_20191115_152254.jpg

15901573893333_.pic_hd.jpg

Ovo k’o iz Tobogana kad pobednici idu u posetu Bambiju wub

50 minutes ago, Boksi said:

ne znam o cemu pricas, ali stavicu thumbs up lolol

6 minutes ago, banecare1 said:

ne znam o cemu pricas, ali stavicu thumbs up lolol

lolol Minja Subota, Muzički tobogan, poseta fabrici Bambi u Požarevcu, kad bismo gledali došlo bi nam da ližemo televizor D

2 hours ago, Boksi said:

Vise lici na Kockicu i pricu o Fici.D

11 hours ago, kronostime said:

Vise lici na Kockicu i pricu o Fici.D

ne znam na sta lici, ali projekat je na zalost propao. mozda neko skonta kako da prodaje takav proizvod u kini, ja znam gde ta oprema sada skuplja prasinu. kovid nam je napravio dar-mar sa proizvodima kratkog roka upotrebe