ion Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Fair enough.Ja mislim da je odnos 16/1 ili 24/1 katastrofalno loš, a pogotovo to, da je up manji od 1Mb/s, u ovom veku, samo stvar bezobrazluka i šićarenja.Žalosno je što je SBB najbolje što možemo da dobijemo u ovoj zemlji i da još nema nikog ko bi mu ozbiljno parirao.
Barsa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Trenutno imaju najbolju ponudu. max(16mbps)/1mbps za manje od 2500din je najbolje sto se moze dobiti za te pare. Dok sam SBB koristio ona kablovska mi bila tu samo zbog neta a poskupljivala je svakih par meseci.
yolo Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 jebeni SBB od juce ujutro nema signal u gomili ulica u gradu, apsolutno bez informacije i objasnjenja kada ce kvar biti otklonjen sem fakin konstatacije da je saobracaj u prekidu sto znam i bez njih, jebena stoka!!!
Lynn Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Mi nismo imali od nedelje uvece do pon u 23h kad se vratio signal. Doduse, bilo je obavestenja na automatu sa navodjenjem lokaliteta gde rade i ulica.Naravno, bez pomena kada ce kvar biti otklonjen. Kada sam zvala oko 18h i dobila operatora, ubedjuje me da imam signa i da je sve ok... onda odjednom me stavi na hold, i posle par sekundi kaze kako ne, strpite se jos malo, krenulo se s vracanjem modema u sistem. Koliko da se se strpim? Odgovor: par sati, sto se oteglo do 23h.Uzas kad je nekom net hitan a nema adsl alternativu.
Razzmatazz Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Mi nismo imali od nedelje uvece do pon u 23h kad se vratio signal. Doduse, bilo je obavestenja na automatu sa navodjenjem lokaliteta gde rade i ulica.Naravno, bez pomena kada ce kvar biti otklonjen. Kada sam zvala oko 18h i dobila operatora, ubedjuje me da imam signa i da je sve ok... onda odjednom me stavi na hold, i posle par sekundi kaze kako ne, strpite se jos malo, krenulo se s vracanjem modema u sistem. Koliko da se se strpim? Odgovor: par sati, sto se oteglo do 23h.Uzas kad je nekom net hitan a nema adsl alternativu.Čak ni komšija.net?
Lynn Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Imamo izgleda pametne komsije koji zakljucavaju svoj wi-fi :(
Razzmatazz Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Kud je otišao današnji svet, svako misli samo na sebe...
yolo Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 SBB proradio, pokusavaju da se iskupe brzinom. zlikovci i podlaci
Аврам Гојић Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Imamo izgleda pametne komsije koji zakljucavaju svoj wi-fi :(ne ide mi u glavu to opsesivno zakljucavanje vajerbeza. ako vidis povecan protok, kazni komsije privremenim iskljucivanjem i kraj price. od deset mreza, jedna je otkljucana. ja ne zakljucavam mrezu uopste, kome treba neka uzme, toliko sam krao da nemam moralno pravo da zakljucavam
Aion Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Meni par veceri stucao Internet, a sad vidim povecali brzinu.
uliks Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 uf. sada ste me zbunili, a taman sam mislila da imam kristalno jasnu situaciju. sbb ili orion, do utorka treba da odlučim.
uliks Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ... saksofon, mesec, kontrabas.ti da ideš u tri lepe šargarepe, a i dalje ako postoji! koji qrc bi tebe zadovoljio, pitam se, da ti nađem da te smiri i da me se maneš.
Recommended Posts