Jump to content
IGNORED

SBB promenio cene internet usluga

Lloyd Wyman

Recommended Posts

Posted

1425, ako se ne varam, i otici ce na preko 1500 od marta valjda.

Posted

Neam pojma, cini mi se da u ugovoru stoji 1360 ili tako nesto, a za prosli mesec mi je stigao racun 1 dinar. Videcu kad stigne za ovaj, mrzi meda trazim ugovor sada.Ugovor na 1 godinu..

Posted (edited)
400evara za internet mesečno? za 15 M/bit? Da nije to malo mnogo? 8 M/bit kod SBBa je 2000 dinara. 60 M/bit je 150000.
slabo pratiš na času... u tu cenu ulazi podrška za biznis korisnike sa tehničkom službom na terenu, kompletna oprema do vrata, postavljanje i održavanje VPN, hostinga, mail servera, a danas sam dobio još jednu IP adresu za webcam, neograničen protok, i mailbox od 500mbedit: da ne bude zabune, bio sam i na SBB i pobegao bestraga Edited by twisted
Posted (edited)
Hm, ovo što si napisao me malo zbunjuje, ja sam na postpaidu 2M/256. Doduše i 4M/256 košta isto ako potpišeš ugovor na 2 godine
Godinu. Edited by katamaran
Posted
400evara za internet mesečno? za 15 M/bit? Da nije to malo mnogo? 8 M/bit kod SBBa je 2000 dinara. 60 M/bit je 15000.
ADSL je i dalje 1160172449.png za 1500 :frust: :frust: :frust: :frust:
Posted

a kod kuće prepaid1160177950.pngza 2300 din na cca 60 dana korišćenja

Posted

jbt, danas mi je prvi put odgovoreno pozitivno na hate mail koji sam poslao sbbu :o istekao mi je ugovor na godinu dana za mix paket i internet se prepolovio. pokusao sam da odem u njihov korisnicki centar i izasao odmah, kad sam video red. onda sam se uvece napio i napisao hate mail i kulturno ih popljuvao i trazio da mi anex ugovora posalju postom. oni se izvinili i rekli vazi :o ne mogu da dodjem sebi od cudjenja. usluga koju prodaju je odlicna, ali customer care je uzas..

Posted
usluga koju prodaju je odlicna, ali customer care je uzas..
Tebi dovoljan up?
Posted

pa nije, ali i dalje mislim da je 12mbps/512kbps, D3 i nekoliko HD kanala vredno 4100 dinara. a i gledam da ne dajem telekomu vise para nego sto moram.