Jump to content
IGNORED

SBB promenio cene internet usluga

Lloyd Wyman

Recommended Posts

Posted (edited)

u mojoj zgradi svi su prikaceni (valjda?) na radijus vektor. jel postoji neka sansa da se prebacimo na sbb, ili da se samo ja prebacim na sbb? :D ako sansa postoji, krecem sa sakupljanjem potpisa. bicu dosadniji od penzionisanih oficira, samo da se ratosiljam ovog zla!

Edited by kojot
Posted

to bi morao da pitas sbb. ako neko u blizini ima sbb, nacelno je moguce.

Posted

kablovski operater :D

Posted
u mojoj zgradi svi su prikaceni (valjda?) na radijus vektor. jel postoji neka sansa da se prebacimo na sbb, ili da se samo ja prebacim na sbb? :D ako sansa postoji, krecem sa sakupljanjem potpisa. bicu dosadniji od penzionisanih oficira, samo da se ratosiljam ovog zla!
Mioze ako imaju infrastrukturu blizu i ako pristane 50% zgrade na promenu, znaci... tesko...
Posted

SBB je do sada imao praksu da kupuje biznis (i infrastrukturu i korisnike) od Radijus Vektora. Ja sam bliz hale Pionir i bio sam kod RV dok jednog dana nisam dobio obavestenje da mi se operater promenio. Mislim da se ovo desilo i celom Uzicu.

Posted
kablovski operater :D
super se zovu, verovatno su zato i prsli:/
  • 2 years later...
Posted

Od 1.3.2011, SBB povećava cene održavanja KTV, kao i Internet paketa.Ukupno poskupljenje je minimalno (oko 150 din), zauzvrat dodaju još koji MB downloada i skoro ništa na brzinu uploada (kako bi zadržali odnos dl/ul 16:1).Najjeftiniji postpaid paket 4M/256 prelazi u 6M/384.Opet se malo talasa sbb forum i fb, ali sve će se vratiti na staro i svi će bez pogovora plaćati.

Posted
Najjeftiniji postpaid paket 4M/256 prelazi u 6M/384.
Hm, ovo što si napisao me malo zbunjuje, ja sam na postpaidu 2M/256. Doduše i 4M/256 košta isto ako potpišeš ugovor na 2 godine...
Posted (edited)

40k din mesečno, net, oprema, hosting, mail server, 24/7 podrška na terenu, vr'...take that SBB1155729324.png

Edited by twisted
Posted

možda je malo jača cena, ali mi smo toliko plaćali 6Mb/s do juče, ovo je sad više zahvalnica za moje angažovanje, i to je prema biznis korisnicima, što će u startu biti malko više

Posted

da li neko zna u cemu je fora sa ovim promotivnim periodom,kod sbb-a,kad mozes za dinar da se prikljucis? procitao sam uslove,ali kontam da ima neka fora,jer meni vec 2 godine traze 10crvenih , a sad odjednom free.

Posted

400evara za internet mesečno? za 15 M/bit? Da nije to malo mnogo? 8 M/bit kod SBBa je 2000 dinara. 60 M/bit je 150000.

Posted
Hm, ovo što si napisao me malo zbunjuje, ja sam na postpaidu 2M/256. Doduše i 4M/256 košta isto ako potpišeš ugovor na 2 godine...
To je za pakete s potpisanim ugovorima na 12 ili 24 (nisam siguran) meseci.