msv Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) @Valkyrie Pravo na raskid ugovora Edited November 8, 2021 by msv 1
renne Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Pri svakom povećanju cena protzor je 30 dana za raskid ugovora
mraki Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) Nije me mrzelo ipak, naravno da je moj paket otišao bar 10%, kao i većina starih paketa https://www.telenor.rs/static/file/cenovnik-postpejd-tarifnih-paketa-privatni-korisnici.pdf Edited November 8, 2021 by mraki
Valk Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) Ja i nisam trenutno pod ugovorom sa Telenorom, istekao mi ne sećam se ni kad pa nikako da obnovim. Koje mislite da su šanse da se SBB izbori za Đilofon? Edit, moj za 100 rsd. Sitno, naravno, ali bih radije te sitne pare slala na 3030. Edited November 8, 2021 by Valkyrie 1
mraki Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) <0% edit: e, a kad mi istekne ugovor za mesec-dva, da li imam popust na pretplatu i dalje, ili ću plaćati punu cenu? Edited November 8, 2021 by mraki 1
Valk Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 2 minutes ago, mraki said: <0% I to verovatno "manje od nula i teži beskonačnosti" @msv šta si prvo napisao pa obrisao ali nedovoljno brzo te si nasmejao Jeremiju. Ajde bolje ti sam da priznaš pa da te lepo streljamo nego da bude posle jao što nisam znao, što nisam sve priznao
msv Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 1 minute ago, Valkyrie said: @msv šta si prvo napisao pa obrisao ali nedovoljno brzo te si nasmejao Jeremiju. Ajde bolje ti sam da priznaš pa da te lepo streljamo nego da bude posle jao što nisam znao, što nisam sve priznao Isto to
renne Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 14 minutes ago, mraki said: <0% edit: e, a kad mi istekne ugovor za mesec-dva, da li imam popust na pretplatu i dalje, ili ću plaćati punu cenu? punu cenu
mraki Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) Uh, mamicu im, toga sam se i bojao. Znači, primoraće me da obnovim ugovor i promenim tarifni paket. Edited November 8, 2021 by mraki
Velocipede Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Telenor poskupljenje za tri najmanja paketa 50 din, za tri najveća 200 din i za ostale pakete (i veliku većinu korisnika) 100 din... Ostavili su 30 dana za raskid ugovora, ali taj raskid znači i gubitak broja...
Malkmus Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Imam pitanje na temu SBB-a. Kojom mađijom iznuditi IP adresu koja nije iza CG NAT pa još za duo paket? Inače sam primetio da su počeli da zapošljavaju telefoniste mts™ kvaliteta. Ne zna šta je statička IP adresa, samo malo da pita kolege, ni oni ne znaju.
napadaj Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Ne znam kako je kod SBB-a, ali ti mts "telefonisti" nakon samo jednog poziva ili mejla skinu cg nat i otvore portove koje god hoćeš. 1
Recommended Posts