decak Kejt Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 prešla sam na EON i više nemam HBO On Demand opciju, koju sam na starom D3 sistemu imala. ima li pomoći?
Frank Pembleton Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 prešla sam na EON i više nemam HBO On Demand opciju, koju sam na starom D3 sistemu imala. ima li pomoći?A to si imala na osnovu paketa ili...? ... Shiit has hit the fan
renne Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 19 minutes ago, decak Kejt said: prešla sam na EON i više nemam HBO On Demand opciju, koju sam na starom D3 sistemu imala. ima li pomoći? Nema više, ukinuto. Ima jedno tri meseca
decak Kejt Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 8 minutes ago, Frank Pembleton said: A to si imala na osnovu paketa ili...? ... Shiit has hit the fan ma ne, imam i dalje neki bejzik paket, bez tih HBO-ova. 7 minutes ago, renne said: Nema više, ukinuto. Ima jedno tri meseca e do mojega. naravoučenije - if it ain't broken, don't fix it. D3 mi sasvim fino radio - i HBO OD na njemu - ne znam koji djavo mi bi da im kažem "može, menjajte" kad su zvali da ponude EON.
Jumanji Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Aaa zvali me pre 2 meseca, pa ih iz nekih razloga stopirala kasnije do daljnjeg, nisam znala za hbo od. Svasta.
Frank Pembleton Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Pa to je kod njih redovno, zato sam ih i otkačio...Nekako uspevaju da uvek ponude goru varijantu nego što korisnik ima... ... Shiit has hit the fan
msv Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Quote Promocija optičke mreže U cilju promocije naše optičke mreže širom Srbije, novim korisnicima koji budu želeli da isprobaju SBB usluge omogućili smo putem vaučera optika pakete sa unapređenim intenet brzinama i uz pogodnost od dva dodatna promo meseca. Sa promocijom SBB optičke mreže kreće se najpre u Sremskoj Mitrovici, a onda i u drugim gradovima gde ubrzano radimo na završetku izgradnje optičke infrastrukture. Vaučeri su samo za nove korisnike SBB usluga i mogu da se iskoriste u bilo kom delu Srbije do 30.11.2021, ukoliko postoji pristup SBB optičkoj mreži i uz potpisivanje ugovora na 24 meseca.
mraki Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Stiglo obaveštenje od Telenora o poskupljenju, verujem da i ostali prate.
Valk Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Telenor 6,93% Bar su fer pa javili da ko hoće, može da raskine ugovor. 1
Frank Pembleton Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Telenor 6,93% Bar su fer pa javili da ko hoće, može da raskine ugovor. To ti sleduje svakako.Kao i kod novih provizija kod banaka. ... Shiit has hit the fan
Jeremija Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) Crkao bih od smeha da SBB iskoristi sinhronizaciju na CN kao povod za povećanje... Edited November 8, 2021 by Jeremija
msv Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 27 minutes ago, Valkyrie said: Telenor 6,93% Bar su fer pa javili da ko hoće, može da raskine ugovor. A ko ostane, časte ga sa 10 GB neta u trajanju od 6 meseci.
Valk Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 11 minutes ago, Frank Pembleton said: To ti sleduje svakako. Kao i kod novih provizija kod banaka. ... Shiit has hit the fan Šta mi sleduje?
mraki Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) Poskupljenje. 6.93% u proseku, videćemo koliko će to biti u realnosti, mrzi me sad da tražim. Inače, imam neki dobar popust pa stvarno ne plaćam mnogo. Edited November 8, 2021 by mraki
Recommended Posts