Jump to content
IGNORED

SBB promenio cene internet usluga

Lloyd Wyman

Recommended Posts

Posted

Tada si potpisao poslednji put ugovor sa njima. Ima negde i cela istorija, procackaj malo :) Recimo pod opcijom RACUNI.

Posted

Tviter podrska nije od koristi kada nemas internet..

Posted (edited)

Ako imas tviter na mobilnom, onda jeste :D I preko FB reaguju prilicno brzo.

Edited by Milosh76
Posted

Nemam ni tviter pride i sigurno ga zbog tih stvari necu otvarati. Moje iskustvo sa kol centrom je u principu pozitivno, jedina zamerka je naplacivanje razgovora..

Posted

Nemam ni ja probleme nikakve sa kol centrom, samo mi je preko tw ekstremno brzo, odgovore i rese sve koliko odmah.

• 1 month later...
Posted

ne znsm da li je pravo mesto, ali: tast ima sbb i dao mi login za eon. prakticno do pre mesec dana sam u ch mogao da gledam nova i sk 1-4. i onda ukinuse. mogu n1 i jos po nesto, ali ja se navukao na nova i sk. ne znam sta je normalna situacija a sta je greska. u svakom slucaju pitanje, kako to mogu ponovo da gledam? sa pretplatom. gledao total tv, ne videh nova i sk.

Posted

Kupi neki vpn koji simulira da si srbija ili bosna i teraj...

Ili uzmi eon van mreze, koji je skuplji od toga...

Posted
4 hours ago, panta rhei said:

u svakom slucaju pitanje, kako to mogu ponovo da gledam? sa pretplatom. gledao total tv, ne videh nova i sk.

Sa pretplatom odvojenom od tastove?

https://nettvplus.com/

Posted

da, moze i odvojeno.

ovo izgleda zanimljivo. hvala.

vpn dolazi isto u obzir, ali bi tu bilo dobro da jednim (zajednickim) resenjem koristim na vise uredjaja.

opcija vpn iz srbije, tu ne mora sbb net, dovoljno je samo server u srbiji bez obzira na provajdera?

vrlo je vazno i da mi ne skrembluju direktne prenose.

Posted
1 hour ago, panta rhei said:

da, moze i odvojeno.

ovo izgleda zanimljivo. hvala.

vpn dolazi isto u obzir, ali bi tu bilo dobro da jednim (zajednickim) resenjem koristim na vise uredjaja.

opcija vpn iz srbije, tu ne mora sbb net, dovoljno je samo server u srbiji bez obzira na provajdera?

vrlo je vazno i da mi ne skrembluju direktne prenose.

MOra da je SBB iz Srbije, ili Telemach(valjda se tako zove) iz Bosne, ima za svaku zemlju poneki provajder na kom radi u okruženju...

Moj stric u Nemačkoj koristi CyberGhostVPN, sa bosanskim serverom, na primer i radi perfektno...

• 2 weeks later...
Posted

Samo da potvrdim ono što je rene napisao, hvala mu još jednom, da SBB Eon (srpski) radi u Sloveniji radi bez problema na Telemachovom internetu. Jedino nema RTS ali preživeću nekako bez njega mada ne znam gde da gledam Olimpijadu ako me išta bude interesovalo. Ne bi zbog toga intalirao VPN.

Plašio sam se da tamo gde sam neće biti dobar signal ali sve je super.

Posted (edited)
1 hour ago, Luther said:

mada ne znam gde da gledam Olimpijadu ako me išta bude interesovalo. 

Eurosport ili Eurosport player je rešenje za gledanje svega sa OI, pisano već na olimpijskom topicu. 5e je cena (30 dana), može sve unazad, ne treba vpn. 

Edited by variola
Posted

Jel zna neko kako šljaka EON u Hrvatskoj?

Posted
23 hours ago, renne said:

Odločno

Mislio sam na dostupnost kanala, kontam da neću moći da gledam sve?