Jump to content
IGNORED

SBB promenio cene internet usluga

Lloyd Wyman

Recommended Posts

Posted (edited)

Hvala na odgovoru. Nego, koji je pin na EONu? Nije 1234, nije 0000, nije 1111... Btw, preko TVa je 1234.

Edited by notenoughreasonsforclaire
  • 2 weeks later...
Posted

Jel ima jos neko problema sa SK 1 na SBB? Da nisu promenili frekvenciju kanala? Ceo dan ga nemam.

Posted

obični sk 1, 2 i 3 ne rade kod mene danas. hd rade svi, i od 4 na dalje rade

Posted

Pomerili frekvenciju SK1, a vidim da su i neke druge kanale pretumbali. Nadjoh ga.

• 1 year later...
Posted

Jel je nekome duplirana brzina? Kazu vec pocelo, a do sledeceg ponedeljka ide sve duplo, ako imate EON...

Posted

x4avw3V.png

Duplirao mi se up (sa 15 na 30), down je i dalje ~300

• 1 month later...
Posted

Ima li jos neko problem sa SBBom? Mama mi javlja da joj ne radi internet i da uobicajeni telefon (19900) nije dostupan.

(Na zvanicnom sajtu nema nikakvog obavestenja)

Posted

da, dobar deo zemuna i bovi beograd ne radi net

Posted

Kada gledam EON preko SBB UniFi jel trozim onih 5GB koje imam ili ne?

Posted (edited)
Objavljeno: 15.04.2020

Kompanija SBB u saopštenju je obavestila korisnike da su smetnje i problemi sa internetom u pojedinim delovima mreže posledica sajber napada na njihove servere.

"Naši stručnjaci po ustanovljavanju problema uspešno su stabilizovali signal intereneta svim korisnicima. Utvrđujemo odakle su organizovani napadi", navodi se u saopštenju.

Kompanija SBB je saopštila da će se obratiti policiji i Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

"Neprijatno smo iznenađeni što su tokom napada na našu mrežu korisnicima stizale poruke od kompanije Telekom sa skandaloznim neistinama o SBB. Sve poruke koje su nam dostavili korisnici biće deo dokaza za nadležne službe", saopštila je kompanija SBB.

Edited by Milosh76
Posted

Imala sam na kratko probleme, presla na Telekom mob net [emoji55]

A poruku nisam dobila :(

Iz cele Srbije se zalili.

Posted

Inače, po društvenim mrežama, ljude koji su se žalili na probleme sa SBB-om su istovremeno počeli da startuju likovi koji rade mts optiku, nudeći uslugu za koju tvrde da je kvalitetnija i bolja i stabilnija.