Jump to content

SBB promenio cene internet usluga

Featured Replies

Važi li i u Beogridu ?

Hvala na odgovoru. Nego, koji je pin na EONu? Nije 1234, nije 0000, nije 1111... Btw, preko TVa je 1234.

Edited by notenoughreasonsforclaire

pa svuda je 1234 ako nisi menjao

• 2 weeks later...

Jel ima jos neko problema sa SK 1 na SBB? Da nisu promenili frekvenciju kanala? Ceo dan ga nemam.

obični sk 1, 2 i 3 ne rade kod mene danas. hd rade svi, i od 4 na dalje rade

Pomerili frekvenciju SK1, a vidim da su i neke druge kanale pretumbali. Nadjoh ga.

• 1 year later...

Jel je nekome duplirana brzina? Kazu vec pocelo, a do sledeceg ponedeljka ide sve duplo, ako imate EON...

x4avw3V.png

Duplirao mi se up (sa 15 na 30), down je i dalje ~300

• 1 month later...

Ima li jos neko problem sa SBBom? Mama mi javlja da joj ne radi internet i da uobicajeni telefon (19900) nije dostupan.

(Na zvanicnom sajtu nema nikakvog obavestenja)

da, dobar deo zemuna i bovi beograd ne radi net

Proradilo

Kada gledam EON preko SBB UniFi jel trozim onih 5GB koje imam ili ne?

Objavljeno: 15.04.2020

Kompanija SBB u saopštenju je obavestila korisnike da su smetnje i problemi sa internetom u pojedinim delovima mreže posledica sajber napada na njihove servere.

"Naši stručnjaci po ustanovljavanju problema uspešno su stabilizovali signal intereneta svim korisnicima. Utvrđujemo odakle su organizovani napadi", navodi se u saopštenju.

Kompanija SBB je saopštila da će se obratiti policiji i Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

"Neprijatno smo iznenađeni što su tokom napada na našu mrežu korisnicima stizale poruke od kompanije Telekom sa skandaloznim neistinama o SBB. Sve poruke koje su nam dostavili korisnici biće deo dokaza za nadležne službe", saopštila je kompanija SBB.

Edited by Milosh76

Imala sam na kratko probleme, presla na Telekom mob net [emoji55]

A poruku nisam dobila :(

Iz cele Srbije se zalili.

Inače, po društvenim mrežama, ljude koji su se žalili na probleme sa SBB-om su istovremeno počeli da startuju likovi koji rade mts optiku, nudeći uslugu za koju tvrde da je kvalitetnija i bolja i stabilnija.