Jump to content

SBB promenio cene internet usluga

Featured Replies

Hvala jos jednom.

Telekomov BOX mi sljaka odlicno za mob i net (i fixni koji sam zaboravio i da imam jos tamo 2004.), a TV sam "razvukao" od strica pa placamo po pola. Ne pada mi na pamet da bacam 3000din na 100 kanala od kojih gledam samo SK i vikendom EuroSport (ali bukvalno). Mislim, mogao bih ja da se zakacim na njegov wi-fi pa da tako gledam sve to sto je zabranjeno na MTS, al nije bas da mi gori.

• Replies 693
  • Views 81.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Update: za divno cudo SBB mi nije pravio problem da raskinem ugovor. Sve brzo zavrseno preko mail-a. Telekom jedva docekao poziv, dali mi 18 meseci po 1 dinar, uz dokaz da sam napustio mrsi SBB i njih

• SBBovci promenili uređaj za noviji i savremeniji, a na njemu ne postoji sat. Pa ljudi moji to je da skreneš. Godinama stoji na istom mestu i pogled mahinalno traži tačno vreme,...a ono ništa.

• vememah
    vememah

Objava na sajtu ne smatra se dovoljnom od 2023. Ako korisnik nije dobio lično obaveštenje putem trajnog nosača podataka (u to spada SMS ili mejl) s poukom o pravu otkazivanja zbog jednostrane izmene u

Posted Images

Sto da ne ako vec imas mogucnost? Pretpostavljam da stric ne bi imao problem sa tim.

• 2 weeks later...

https://beta.rs/ekonomija/ekonomija-srbija/86678-komisija-pokrenula-postupak-protiv-sbb-a

:sleep:

Komisija za zaštitu konkurencije pokrenula je danas postupak ispitivanja povrede konkurencije po službenoj dužnosti protiv Srpske kablovske mreže (Serbia Broadband SBB) iz Beograda.

Komisija se pismenim putem obratila SBB-u sa zahtevom da jasno i precizno dokumentuje uzroke  povećanja cene svojih usluga.

Kako SBB nije pružio dovoljno dokaza o troškovnoj opravdanosti visine naknade za mesečno održavanje kablovskog distribucionog sistema i praćenje kablovske televizije u iznosu od 1.395 dinara, Komisija pokrenula postupak kako bi utvrdila da li je cena utvrdjena u iznosu koji je nepravično visok, što može voditi eksploataciji korisnika te usluge, kroz nametanja nepravične prodajne cene.

Edited by levi

:lol:

- bolje da ih pitaju zašto je opravdano da je internet u najjeftinijem paketu 13,5 € kada je u rumuniji 7,5 €

nije

On 28. 3. 2018. at 7:51, gone fishing said:
:lol:
- bolje da ih pitaju zašto je opravdano da je internet u najjeftinijem paketu 13,5 € kada je u rumuniji 7,5 €

De nađe Rumuniju...

susedna zemlja, uporediv životni standard :16_relieved:

On 28. 3. 2018. at 8:13, gone fishing said:
susedna zemlja, uporediv životni standard :16_relieved:

Ali koliko je meni pričao ortak koji živi tamo njima je EU dala/dozvolila neke subvencije za tu infrastrukturu i IT usluge pa je brdo kompanija tamo autsorsovalo brdo svojih usluga.
On radi u jednoj od takvih firmi, koja koristi pogodnosti...

Koliko ja znam Rumunija vec odavno kida sa internetom. Nikako ne mozemo sa njima da se poredimo.

edit: fixed broadband global average - peti u svetu

http://www.speedtest.net/global-index

Edited by katamaran

• 3 weeks later...

greska

Edited by Milosh76

• 1 month later...

Dripci sa SBB-a skrembovali emisiju o Mundijalu koja upravo ide na HRT-u 2. Jbg, nije u pitanju prenos utakmice pa da time štite interese domaćih emitera. Ima li zakonskih osnova da kablovski operateri korisnicima na ovaj način uskraćuju sportske emisije?

On 13. 6. 2018. at 18:46, Willow said:

Dripci sa SBB-a skrembovali emisiju o Mundijalu koja upravo ide na HRT-u 2. Jbg, nije u pitanju prenos utakmice pa da time štite interese domaćih emitera. Ima li zakonskih osnova da kablovski operateri korisnicima na ovaj način uskraćuju sportske emisije? 

NIje da nešto branim SBB i da znam o ovom posebnom slučaju, ali takve stvari se skrembluju u 99,99% po zahtevu nekog u Srbiji, ko može da im napravi problem... SBB boli briga da skrembluje bilo šta...

• 1 month later...

Da li kod SBBa postoji sličan paket kao kod Telekoma Box 4 gde bi bio uključen i mobilni telefon? Da li po tom pitanju SBB i Telenor imaju neku saradnju i olakšice?

Ako imaš SBB paket i broj u Telenoru, aktiviraj Superset, jer besplatno dobijaš još brži net, više TV kanala, 50% više svega na Telenor broju i besplatne razgovore između SBB fiksnog i Telenor mobilnog broja!

https://sbb.rs/paketi/sbb-i-telenor-superset

Jel ovaj superset važi i za nas Ikom zombije ili jok?