Jump to content
IGNORED

SBB promenio cene internet usluga

Lloyd Wyman

Recommended Posts

Posted
SBB-cene0809.jpg320914050.pngovo zasluzuje jednog zigu i jednog peru:Hail: :pera:
Posted

crknite sbbovci <_<

Posted

I ladno su me prebacili sa 1024/128 na 2048/256, a da me nista nisu pitali. Strasno cool.gif

Posted

A evo i najskupljeg paketa ADSL-a ... Ping je sada super, neki dan je bio preko 80ms.321039177.png

Posted

Ja baš pre neki dan uzeo prepaid paket od 1300 din na 60 dana čisto da probam i prvo katastrofa... Zovnem sutradan kad oni "Nismo još proknjižili paket evo sad ćemo" i za par minuta zoooommmm.... :D

Posted

Ozbiljno su ga zavukli Telekomu, ali...

Mislim da se telekom nece previse uzbuditi, prvenstveno zbog toga sto se broj onih koji mogu da biraju izmedju sbb i adsl broji u par hiljada. Tako da ce vecina morati ostati na adsl htela ili ne.http://www.elitesecurity.org/p2048401
Posted

Taman. Na SBB-u sam punih pet godina (već šesta) i baš sam u polednje vreme razmišljala o prelasku na ADSL. Stalno imam utisak da ne znaju šta rade, ali izgleda da ipak znaju :D

Posted

meni je lik koji ga je instalirao pre ~mesec dana rekao da ce cene povecati a oni smanjili! aaaaaaaaaaa :lol:

Posted
meni je lik koji ga je instalirao pre ~mesec dana rekao da ce cene povecati a oni smanjili! aaaaaaaaaaa :lol:
uvek mozes da reklamiras.:D
Posted (edited)

uf, uf... happiness overload... uduplali brzinu za iste pare.

Edited by Grunf
Posted

SBB je moj drug.Naravno, hub je odlucio da ne radi, cisto da mi ne prodje dan u pozitivnim mislima sprocu interneta.