December 14, 20186 yr ako moraš kad padne sneg da ideš da brišeš tanjir, ili da postavljaš nastrešnicu i nije neka
December 14, 20186 yr On 13.12.2018. at 13:18, renne said: Sve je otvoreno, za HBO moraš da se prijaviš preko mojtelemach portala Гдје се тачно пријављује? На порталу има само да прикључим пакет ХБО свом стандардном пакету али немам намјеру да плаћам додатни пакет.
December 22, 20186 yr Odjavio TOTAL TV (pre svega zbog nemogućnosti ubrzanja net-a) ne žele nazad tanjir....šta da radim s istim ? Može li se bilo kako upotrebiti ;)
December 22, 20186 yr Ako ti tv ima Dvb-S ubodi u njega, pa gledaj FTA kanale. A, kažu da je dobar i za pečenje paprike.
December 26, 20186 yr On 23.12.2018. at 0:55, dvb-t manijak said: Ako ti tv ima Dvb-S ubodi u njega, pa gledaj FTA kanale. A, kažu da je dobar i za pečenje paprike. Naš'o si Nišliju ili Leskovčanina da učiš kako se peče p'prika Razmišljao sam, pa pitao stručne ljude, da li može uz neki risiver, imam i jedan Dreambox na raspolaganju.... P.S: Nemoj samo da mi kažeš da od Dremboxa mogu samo ajvar da načinim
December 26, 20186 yr može naravno. sad zavisi koji ti je gore LNB možeš pratiti, HB i 16E, ili astru HB i 16e
December 26, 20186 yr 14 minutes ago, renne said: može naravno. sad zavisi koji ti je gore LNB možeš pratiti, HB i 16E, ili astru HB i 16e Nisam zainteresovan za FTA kanale....