Jump to content
IGNORED

Total TV

Ledja

Recommended Posts

Posted

Tako im napiši

jbt, blam me malo da se cenkam, al tih 450 din mesecno bi mi u ovoj  situaciji nesto i znacilo

idem da pisem,tip 'hvala, vise bi mi znacilo smanjenje pretplate, razmotricu i druge opcije i sl',  papir trpi sve  :ph34r:

• 5 weeks later...
Posted

Verovatno nije, al da pitam

Kaže mi drugarica da Total TV i SBB neće više raditi u inostranstvu, tj već ne rade na novim sat risiverima. Je l čuo neko nešto o ovome? Meni se to čini sumanutim, oni garant imaju više pretplatnika u Evropi nego u Srbiji.

Posted

Visoka, iz Australije, i može da popije 3 puta više od tebe.

Posted

a uzto zensko?

daj neki kontakt jbg.

Posted

Znaš je već, sad ti ako si izgubio telefon, šta da ti radim.

(daj pare)

Posted

Verovatno nije, al da pitam

Kaže mi drugarica da Total TV i SBB neće više raditi u inostranstvu, tj već ne rade na novim sat risiverima. Je l čuo neko nešto o ovome? Meni se to čini sumanutim, oni garant imaju više pretplatnika u Evropi nego u Srbiji.

A što ne bi radilo? Nije vezano za IP adresu, nije vezano za telefonsku liniju. Satelit baca signal u večem delu evrope, delu azije i afrike, dokle signala, dote se i gleda. Ssatelit sa koga se emituje toal (16 istok) neka KA spot transpondere, tako da ne postoji mogućnost usmeravanja signala samo na Balkan

Posted

A što ne bi radilo? Nije vezano za IP adresu, nije vezano za telefonsku liniju. Satelit baca signal u večem delu evrope, delu azije i afrike, dokle signala, dote se i gleda. Ssatelit sa koga se emituje toal (16 istok) neka KA spot transpondere, tako da ne postoji mogućnost usmeravanja signala samo na Balkan

Sve to i ja mislio, satelitski signal u box ne može da odredi geolokaciju, onda pomislih, možda su iz ko zna kojih razloga, zahtevali da risiver mora da ima utaknut network kabl u njega, i ako IP nije iz Srbije, da blokira, jer znam da su skoro menjali boxove.

Biće da je pogrešno preneseno, to bi bilo poslovno samoubistvo, i nema nikakvog razloga da rade tako nešto. Plus, na sajtu Totala još i dalje stoji crno na belo da je potpuno dozvoljeno koristiti usluge van granica Srbije.

Posted

Pre godinu dana su tek zamenili sve risivere, zamisli trošak da opet idu u zamenu, ili tako nešto.

Tako da, ništa ne brigajte

Posted

Ma i meni zvučalo neverovatno, al matori mi imaju Total, reko da pitam, ima da polude da je tako.

Posted

Рене, која је фора са ХРТ1 који мало ради мало не ради? И зашто још увијек нема ХРТ2?

Posted

HRT2 neće nikada ni biti, a HRT1 ide samo kada je free sadržaj, on i nije deo Totala, nego je ubačen na listu kao bonus kanal