Savic Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Do 30. septembra, svi korisnici SBB digitalne televizije, Total TV i D3i platforme moći će potpuno besplatno da uživaju u kanalima CineStar TV Premiere HD 1 i 2.
djeneralche Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Ni kod mene. Inace to su besmisleni programi jer nemaju vracanje unazad, bio platio jednom i odustao istog trenutka kada mi je sbb suport objasnio da mi radi kanal ali da nema vracanja.
renne Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Od ponedeljka Travel Ch i Sundance u totalu
InvisibleLight Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 istekao mi ugovor od 2 godine. hoce mi oni sami ponuditi produzenje ugovora uz pogodnosti (par meseci besplatna pretplata) il sama da pitam? drugo - jel se moze preko jednog risivera gledati na dva tv-a, ne u isto vreme ?
gone fishing Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 javi gde to može da se dobije besplatna pretplata, par meseci, za produžavanje ugovora :)
InvisibleLight Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 a ha, mislis to samo za prvi put daju? ja mislila kao kod telenora i sl, svaki put kad se obavezes na novi ugovor dobijes novi telefon/popust/manju pretplatu i sl. onda znaci, ako nisam pod ugovorom sada mogu da pauziram par meseci da ne placam i ne gledam, nemam obavezu mesecnog placanja..?
renne Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 možeš da tražiš pogodnosti, kaži da češ da raskidaš ugovor, onda obično daju paket od 1250 dinara za 803 dinara A na jedan risiver moše jedan kanal gledati na dva tv-a, jedan spojiš preko hdmi, a drugi preko rca kabla A imaš i eon tv, pa možeš preko kompa ili android uređaja da gledaš sve kanale
InvisibleLight Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 možeš da tražiš pogodnosti, kaži da češ da raskidaš ugovor, onda obično daju paket od 1250 dinara za 803 dinara A na jedan risiver moše jedan kanal gledati na dva tv-a, jedan spojiš preko hdmi, a drugi preko rca kabla A imaš i eon tv, pa možeš preko kompa ili android uređaja da gledaš sve kanale e to je odgovor! hvala i lep provod u bosni:)
aram Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 A jel mora da se javi ranije kad hoćeš da raskineš, inače automatski produžavaju?
renne Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Nema produženja, plaćaš mesec po mesec, koliko dugo si voljan koristiti
aram Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 A pa to je ok, ovde sve slicne ugovore automatski produzavaju na još dve godine ako ne odjaviš tri meseca ranije...
InvisibleLight Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 odgovorili mi na mejl U znak zahvalnosti na ukazanom poverenju, Total TV Vam kao lojalnom korisniku nudi mogućnost besplatnog korišćenja CineStar Premiere HD paketa, uz produženje ugovorne obaveze na 24 meseca. meni znaci samo smanjenje pretplate, necu novi ugovor, precicu na kopernikus, ionako slabo gledam tv, samo nekad serije na fox life i fox crime, to ima i tamo
Recommended Posts