Jump to content
IGNORED

Total TV

Ledja

Recommended Posts

Posted

Do 30. septembra, svi korisnici SBB digitalne televizije, Total TV i D3i platforme moći će potpuno besplatno da uživaju u kanalima CineStar TV Premiere HD 1 i 2.

Posted

Ni kod mene.

Inace to su besmisleni programi jer nemaju vracanje unazad, bio platio jednom i odustao istog trenutka kada mi je sbb suport objasnio da mi radi kanal ali da nema vracanja.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

istekao mi ugovor od 2 godine. hoce mi oni sami ponuditi produzenje ugovora uz pogodnosti (par meseci besplatna pretplata) il sama da pitam?

drugo - jel se moze preko jednog risivera gledati na dva tv-a, ne u isto vreme ?

Posted

javi gde to može da se dobije besplatna pretplata, par meseci, za produžavanje ugovora :)

Posted

a ha, mislis to samo za prvi put daju?

ja mislila kao kod telenora i sl, svaki put kad se obavezes na novi ugovor dobijes novi telefon/popust/manju pretplatu i sl.

onda znaci, ako nisam pod ugovorom sada mogu da pauziram par meseci da ne placam i ne gledam, nemam obavezu mesecnog placanja..?

Posted

možeš da tražiš pogodnosti, kaži da češ da raskidaš ugovor, onda obično daju paket od 1250 dinara za 803 dinara

A na jedan risiver moše jedan kanal gledati na dva tv-a, jedan spojiš preko hdmi, a drugi preko rca kabla

A imaš i eon tv, pa možeš preko kompa ili android uređaja da gledaš sve kanale

Posted

možeš da tražiš pogodnosti, kaži da češ da raskidaš ugovor, onda obično daju paket od 1250 dinara za 803 dinara

A na jedan risiver moše jedan kanal gledati na dva tv-a, jedan spojiš preko hdmi, a drugi preko rca kabla

A imaš i eon tv, pa možeš preko kompa ili android uređaja da gledaš sve kanale

e to je odgovor!

hvala  :heart: i  lep provod u bosni:)

Posted

A jel mora da se javi ranije kad hoćeš da raskineš, inače automatski produžavaju?

Posted

Nema produženja, plaćaš mesec po mesec, koliko dugo si voljan koristiti

Posted

A pa to je ok, ovde sve slicne ugovore automatski produzavaju na još dve godine ako ne odjaviš tri meseca ranije...

Posted

odgovorili mi na mejl 

U znak zahvalnosti na ukazanom poverenju, Total TV Vam kao lojalnom korisniku nudi mogućnost besplatnog korišćenja  CineStar  Premiere HD paketa, uz produženje ugovorne obaveze na 24 meseca.

:lolol:  :isuse:  :cry:  :cry:  :cry: 

meni znaci  samo smanjenje pretplate, necu novi ugovor, precicu na kopernikus, ionako slabo gledam tv, samo nekad serije na fox life i fox crime, to ima i tamo