Jump to content

Total TV

Featured Replies

Isključi risiver iz stuje pa ponovo uključi

Na off/on pozadi ?

Da

Radi, k'o novo....a tebi  :Hail:

Super :)

Super :)

Pokušao sam ja ovo isto, pre nešto više od pola sata, ali izgleda nisam sačekao dovoljno... :thumbsup:

• 2 weeks later...

Total cene idu gore 45 dinara

• 2 weeks later...

Pošto povećavaju cene, ugvor se može raskinuti do 1.7. bez penala.

Elem, ako tražite raskid ugovora, nude vam da umesto dosadašnjih 1290 dinara plaćate 803 dinara, pa eto dobre prilike ko bi da zadrži isti...

Pošto povećavaju cene, ugvor se može raskinuti do 1.7. bez penala.

Elem, ako tražite raskid ugovora, nude vam da umesto dosadašnjih 1290 dinara plaćate 803 dinara, pa eto dobre prilike ko bi da zadrži isti...

Danas pitao...kažu sl.    nakon raskida ugovora mora da prodje 6 meseci, pa onda iznova....

Meni rekli iz podrške da nemaju pojma ni oko raskida ni za popust :D. Nazvaće me u roku od 24h.

Glupiraju se. Budi uporan. Imaš i na sajtu obaveštenje da možeš da raskineš

Isto i danas, koza koja me je zvala iskusno se pravi luda, kad joj kažem šta piše na sajtu, ona odgovara "to je nešto drugo" :D. Jel imam osnov da se obratim Sektoru za zaštitu potrošača?

Možeš, ali nema potrebe, moraju da ti dajuraskid ako to želiš

samo to spomeni u sledećem razgovoru

Isto i danas, koza koja me je zvala iskusno se pravi luda, kad joj kažem šta piše na sajtu, ona odgovara "to je nešto drugo" :D. Jel imam osnov da se obratim Sektoru za zaštitu potrošača?

Šta si napravio na kraju

• 1 month later...

Jel imate ton na AXN Spin kanalu? Ja nemam valjda od uzimanja totala pre 2 god. IMA neki lek za to? Sad bih gledala seriju Al smor bez zvuka..

Taster language na daljincu pa odaberi srb