Jump to content
IGNORED

Total TV

Ledja

Recommended Posts

Posted

Isključi risiver iz stuje pa ponovo uključi

Na off/on pozadi ?

Posted

Radi, k'o novo....a tebi  :Hail:

Posted

Super :)

Pokušao sam ja ovo isto, pre nešto više od pola sata, ali izgleda nisam sačekao dovoljno... :thumbsup:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pošto povećavaju cene, ugvor se može raskinuti do 1.7. bez penala.

Elem, ako tražite raskid ugovora, nude vam da umesto dosadašnjih 1290 dinara plaćate 803 dinara, pa eto dobre prilike ko bi da zadrži isti...

Posted

Pošto povećavaju cene, ugvor se može raskinuti do 1.7. bez penala.

Elem, ako tražite raskid ugovora, nude vam da umesto dosadašnjih 1290 dinara plaćate 803 dinara, pa eto dobre prilike ko bi da zadrži isti...

Danas pitao...kažu sl.    nakon raskida ugovora mora da prodje 6 meseci, pa onda iznova....

Posted

Meni rekli iz podrške da nemaju pojma ni oko raskida ni za popust :D. Nazvaće me u roku od 24h.

Posted

Glupiraju se. Budi uporan. Imaš i na sajtu obaveštenje da možeš da raskineš

Posted

Isto i danas, koza koja me je zvala iskusno se pravi luda, kad joj kažem šta piše na sajtu, ona odgovara "to je nešto drugo" :D. Jel imam osnov da se obratim Sektoru za zaštitu potrošača?

Posted

Možeš, ali nema potrebe, moraju da ti dajuraskid ako to želiš

samo to spomeni u sledećem razgovoru

Posted

Isto i danas, koza koja me je zvala iskusno se pravi luda, kad joj kažem šta piše na sajtu, ona odgovara "to je nešto drugo" :D. Jel imam osnov da se obratim Sektoru za zaštitu potrošača?

Šta si napravio na kraju

• 1 month later...
Posted

Jel imate ton na AXN Spin kanalu? Ja nemam valjda od uzimanja totala pre 2 god. IMA neki lek za to? Sad bih gledala seriju Al smor bez zvuka..

Posted

Taster language na daljincu pa odaberi srb