Grunf Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 (edited) Citao nesto malo o ovome, izgleda zanimljivo. Nasao sam samo neke musave sreenshotove. Trebalo bi da je od veceras moguc download. Je l zna neko nesto vise? Dajte neke utiske kad probate----------------Listening to: H2O - Well Behavedvia FoxyTunes Edited September 2, 2008 by Grunf
Ulven Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Upravo ga koristimNije lose za pocetak, ali treba jos vremena da se pokaze.Barem mi je brzi od FF-a.
Аврам Гојић Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 pošto je beta, trebalo bi da radi. ne radi.pokušao da ovde ukucam da je brz, ali mi je rekao Bad Request kada sam kljucnuo Add Reply.vratimo se Mozilli.
Low-Life Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ja cu da navijam za ovo, dopada mi se ovaj jednostavan look.
paculla Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 prvi post sa ch. lepo izgleda, ovako plavicasto skoro pa ozbiljno.
Dionysos Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Radi samo fast reply.što i ne čudi pošto je u rodu sa Safarijem :D
shinobi Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 i ja ga skinuo pre 10ak minuta, za sada mi je ok.tabovi podsecaju na firefox 3, paste&search na paste&go iz opere, steta sto ne zumira celu stranicu nego samo txt sa ctrl+ (mozda ima shortcut i za full zoom?), vrlo lepo izgleda i dosta mi se cini brzi od firefoxa.videcemo detaljnije za par dana koriscenja..PS i naravno ne radi reply na ppp :D
Avatar Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Evo i mog prvog posta sa Chrome :D :D :DZa sada lepo, a posle duzeg koriscenja cemo da vidimo :DReply radi ako se otvori u novom tabu :D
deeps Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 I meni ne radi Add Replay. Na prvi pogled mi deluje malo brzi, a i sve strane je perfektno otvorio (lija mi u poslednje vreme(od trojke) ponekad pobenavi kad otvara neku stranu).Mada, bas mi ne dostaju neki add-onovi na koje sam navikao. Hoce li ih biti ovde?
Lezilebovich Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 (edited) Za sada mi je hit ova cirilica. Potpuno mi je cudno kada je vidim na ekranu.edit: obelezivac je bas malo koriscena rec. Edited September 2, 2008 by Lezilebovich
gervasius twinkleminkleson Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 kako da smaknem cirilicu???inace djeluje skroz ok
Recommended Posts