jms_uk Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Od 102 aerodroma, u te spadaju Detroit, Atlanta, Charlotte, Baltimore (isao u Vasington), Filadelfija, Klagenfurt, Frankfurt, Minhen, Baku i Varsava.
fonTelefon Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 U cilju promocije barem Bavarske nemam nista protv da mi doniras jednu kartu do Minhena bilo kad posledanji nedelja septembra. Pivo i smestaj na moj racun.
Parsons Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 breaking news:lufthansa otezala uslove za dobijanje frequent traveller statusa.osim toga, od sredine ove godine na nemackim i nekim evropskim letovima ce lufthansa leteti samo iz minhena i frankfurta , ostale letove preuzima cerka - germanwings . na letovima germanwingsa nije moguce koristiti business lounge i fast lane za chekiranje .
Parsons Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) mislio sam na redukovano dobijanje milja za razlicite klase bukiranja, mada to i nije novost.npr. za let do kaira sam dobio mizernih 700 milja, jer sam imao najgoru buking klasu za ekonomi.edit: sad sam proverio, ispravljeno na 908 milja . sto je jos uvek premalo Edited February 7, 2013 by Parsons
jms_uk Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 osim toga, od sredine ove godine na nemackim i nekim evropskim letovima ce lufthansa leteti samo iz minhena i frankfurta , ostale letove preuzima cerka - germanwings . na letovima germanwingsa nije moguce koristiti business lounge i fast lane za chekiranje .Nisu jedini, i Air France je uveo nesto slicno - HOP!
Kayser Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 EasyJet uvodi letove Beograd - Milan od aprila
Muwan Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Jms, da li Expedia i SkyScanner prikazuju low cost varijante? Ne mogu da nađem iole normalne varijante za Kanare i Maldive, a pri tome u rezultatima uopšte nema nekih kompanija koje imaju redovne letove tamo. Propuštam li nešto?
jms_uk Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Jms, da li Expedia i SkyScanner prikazuju low cost varijante? Ne mogu da nađem iole normalne varijante za Kanare i Maldive, a pri tome u rezultatima uopšte nema nekih kompanija koje imaju redovne letove tamo. Propuštam li nešto?Skyscanner da (bar jesu do skoro), Expedia (uglavnom) ne. ________________Sent from my iTelephone
Kampokei Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ima skyscanner LCC. Meni se skoro desilo tamo da dobijem razlicite cene ako biram return flight i ako idem odvojeno, dva leta one-way. S tim da je opcija odvojeno bila povoljnija.
Amelija Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 meni se dešavalo da ti low-cost pretraživači izbace neke varijante, ali kad odeš na sajt kompanije da kupiš kartu ne bude uopšte ta cena nego neka druga
Aće Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 da li jos uvek vazi u jatu posle 4 kupljene karte 5. besplatna?
Recommended Posts