Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

Samo Minhen.

• Replies 5k
  • Views 363k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

Od 102 aerodroma, u te spadaju Detroit, Atlanta, Charlotte, Baltimore (isao u Vasington), Filadelfija, Klagenfurt, Frankfurt, Minhen, Baku i Varsava.

Jadna Nemacka niko je nece :(

U cilju promocije barem Bavarske nemam nista protv da mi doniras jednu kartu do Minhena bilo kad posledanji nedelja septembra. Pivo i smestaj na moj racun.

samo london :(

breaking news:lufthansa otezala uslove za dobijanje frequent traveller statusa.osim toga, od sredine ove godine na nemackim i nekim evropskim letovima ce lufthansa leteti samo iz minhena i frankfurta :wacko: , ostale letove preuzima cerka - germanwings :ph34r: . na letovima germanwingsa nije moguce koristiti business lounge i fast lane za chekiranje :ph34r: .

mislio sam na redukovano dobijanje milja za razlicite klase bukiranja, mada to i nije novost.npr. za let do kaira sam dobio mizernih 700 milja, jer sam imao najgoru buking klasu za ekonomi.edit: sad sam proverio, ispravljeno na 908 milja :huh: . sto je jos uvek premalo

Edited by Parsons

osim toga, od sredine ove godine na nemackim i nekim evropskim letovima ce lufthansa leteti samo iz minhena i frankfurta :wacko: , ostale letove preuzima cerka - germanwings :ph34r: . na letovima germanwingsa nije moguce koristiti business lounge i fast lane za chekiranje :ph34r: .
Nisu jedini, i Air France je uveo nesto slicno - HOP!

U slucaju AF-a, poskupljenjem. :thumbdown:

EasyJet uvodi letove Beograd - Milan od aprila

Jms, da li Expedia i SkyScanner prikazuju low cost varijante? Ne mogu da nađem iole normalne varijante za Kanare i Maldive, a pri tome u rezultatima uopšte nema nekih kompanija koje imaju redovne letove tamo. Propuštam li nešto?

Jms, da li Expedia i SkyScanner prikazuju low cost varijante? Ne mogu da nađem iole normalne varijante za Kanare i Maldive, a pri tome u rezultatima uopšte nema nekih kompanija koje imaju redovne letove tamo. Propuštam li nešto?
Skyscanner da (bar jesu do skoro), Expedia (uglavnom) ne. ________________Sent from my iTelephone

Ima skyscanner LCC. Meni se skoro desilo tamo da dobijem razlicite cene ako biram return flight i ako idem odvojeno, dva leta one-way. S tim da je opcija odvojeno bila povoljnija.

meni se dešavalo da ti low-cost pretraživači izbace neke varijante, ali kad odeš na sajt kompanije da kupiš kartu ne bude uopšte ta cena nego neka druga

da li jos uvek vazi u jatu posle 4 kupljene karte 5. besplatna?