Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja znam da je najpovoljnije (i najbezbolnije) sa Swissom, ali moras preko Ciriha. Racunaj na 3.5 sata sa presedanjem. POdjes u 8pm iz BEG i stignes oko 11.30pm u GVA. Nekih 300 i kusur eura. Mada, preporucio bih ti let do Liona. Nije daleko od Zeneve, a mozes i da ustedis ako se potrudis (raznim kombinacijama).Edit: evo, vidim, isto Swissom za 200 i kusur eura, opet preko Ciriha, ali 2.5 sata cimanja.

Edited by dragance
Posted

Ne videh ovo pre. Drugar ide bar jednom mesecno BEG-GVA i najcesce [jer je najjeftinije] ide Austrijancima, pogotovo onim pekarskim iz Beograda. Nekad je presedanje u Becu samo 35-40 minuta.

Posted

Pred mocnim JATom poklekli Air France i Air Berlin obustavljaju letove BEG CDG i BEG VIE flughafena.

Posted
koja je najbolja veza Beograd - Ženeva?hvala
wiz air krece sa baselom vidi koliko je vozom posle do zeneve.
Posted

ok hvala svima za informacijeznaci Austria via Bec ili Lyon (Lufthansa via Munchen?)

Posted

Koja je najbolje veza za Beograd - Tel Aviv?Nasao nesto preko Istanbula, ali se ceka sedam sati i preko Wiene, ali je malo skuplje...Fala u avansu

Posted

Ima jat liniju do Tel Aviva sa sletanjem na Kipru. Mislim da ide 2 puta nedeljno. Proveri kojim danima.

Posted
koja je najbolja veza Beograd - Ženeva?hvala
Lete neki Svajcarci Nis - Zeneva
Posted

a mož i iz Bg do Ciriha pa onda vozom klac-klac jedno 4h(zavisi šta ti je milije, klac do Niša, klac do Budimpešte ili klac u CH vozu, a ja bih lično nekako izabrala ovo poslednje ;))