Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

Ja znam da je najpovoljnije (i najbezbolnije) sa Swissom, ali moras preko Ciriha. Racunaj na 3.5 sata sa presedanjem. POdjes u 8pm iz BEG i stignes oko 11.30pm u GVA. Nekih 300 i kusur eura. Mada, preporucio bih ti let do Liona. Nije daleko od Zeneve, a mozes i da ustedis ako se potrudis (raznim kombinacijama).Edit: evo, vidim, isto Swissom za 200 i kusur eura, opet preko Ciriha, ali 2.5 sata cimanja.

Edited by dragance

Ne videh ovo pre. Drugar ide bar jednom mesecno BEG-GVA i najcesce [jer je najjeftinije] ide Austrijancima, pogotovo onim pekarskim iz Beograda. Nekad je presedanje u Becu samo 35-40 minuta.

sta je sve sletelo u san diego u intervalu od 4 i po cuke na crni petakhttp://vimeo.com/54658957

Pred mocnim JATom poklekli Air France i Air Berlin obustavljaju letove BEG CDG i BEG VIE flughafena.

koja je najbolja veza Beograd - Ženeva?hvala
wiz air krece sa baselom vidi koliko je vozom posle do zeneve.

Truckao bi se 3-4 sata najmanje.

ok hvala svima za informacijeznaci Austria via Bec ili Lyon (Lufthansa via Munchen?)

Koja je najbolje veza za Beograd - Tel Aviv?Nasao nesto preko Istanbula, ali se ceka sedam sati i preko Wiene, ali je malo skuplje...Fala u avansu

Ima jat liniju do Tel Aviva sa sletanjem na Kipru. Mislim da ide 2 puta nedeljno. Proveri kojim danima.

ygxxgq7wiyt.png
koja je najbolja veza Beograd - Ženeva?hvala
Lete neki Svajcarci Nis - Zeneva

a mož i iz Bg do Ciriha pa onda vozom klac-klac jedno 4h(zavisi šta ti je milije, klac do Niša, klac do Budimpešte ili klac u CH vozu, a ja bih lično nekako izabrala ovo poslednje ;))