Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

Tesko, kad jms uglavnom rabi [free] wifi u laundzu :sleep:
zaboravio sam na to. meni isto ne treba, kad uglavnom trcim na cekiranje i do aviona. u protivnom visim po barovima
  • Replies 5k
  • Views 363k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

Juce je bio poslednji dan rada kompanije BMI, posle 74 godina postojanja.Kupio ih je British Airways pocetkom godine, tokom proteklih 6 meseci isla je polako integracija u BA operacije, i danas im istice AOC.Poslednji let [baku-London] je prigodno docekan,1147ADC1-A978-4089-B587-F705B06FB8F5-418-00000025C6EDD4A7.jpga ovako je zavrsio let aviona koji je u bojama Star Alliance-a.8130284296_86cdd0f10e_z.jpg

• 2 weeks later...
Hejt za evropske aerodrome po pitanji wifi interneta. Osim Beca, gde god sam bio traze placanje (evo me u Minhenu gde imate 30 min. dzaba, posle toga plati) dok sam i u Torontu i Montrealu imao neogranicen besplatan net...
Na Pearson aerodromu najbolji, najbrzi, najpouzdaniji wifi koji sam ikad video na jednom aerodromu. I sto je najbolje, besplatan. Sent from my iPad using Tapatalk

London-Seul, British Airways, prva polovina decembra, £377 u ekonomskoj ili £777 u biznis klasi.Direktno na BA sajtu.

koje godine je fiumicino nazvan po leonardu da vinciju?

ima li pilota u avionu? brrr.

Ima, ali spava.Prosle godine je bilo u US da je jedan avion preleteo aerodrom jer su oba pilota spavala.

zajedno?:P

koje godine je fiumicino nazvan po leonardu da vinciju?
U januaru 1961, pola godine nakon zvanicnog otvaranja.http://www.aeroportofiumicinoroma.com/storia.html

Ne mogu da nadjem taj od prosle [osim ako nisam pomesao datume], ali evo slucaj iz 2009.

^^hvala :)

Od sutra zvanično kreće Qatar airways Beograd-Doha (međusletanje u Ankari), A320, dva puta nedeljno - utorak, četvrtak, poletanje iz BEG u 15:05 a sletanje u DOH u 23:45 (lokalno vreme), poletanje iz DOH u 8:30 po lokalnom vremenu a sletanje u BEG u 13:50.

I Pegasus Airlines su dobili dozvolu da lete za Istanbul, od 1. Februara, 4 puta nedeljno.Iz Beograda od €49,99, iz Istanbula od €54,99.

• 2 weeks later...

koja je najbolja veza Beograd - Ženeva?hvala