Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

danas sam saznao da je jedan PPPovac došao iz vašingtona u beograd bez prtljaga. ostao mu u parizu. isto se dogodilo i mojoj gospođi na putu za oslo. da li je pariz nešto posebno po tom pitanju? pa da se izbegava.

On 22. 10. 2012. at 20:26, djordje geprat said:
da li je pariz nešto posebno po tom pitanju?
Nije nesto posebno, desava se na svim velikim [hub] aerodromima - zavisi dosta od vremena na tim povezanim letovima...

hm, pa ja nekako imam utisak da je CDG malo cuveniji po tome od drugih, bar u iskustvu ljudi koje ja znam, a i meni se desilo to jednom, a preko CDG letela ukupno 2 x.

On 22. 10. 2012. at 21:28, Quince said:
hm, pa ja nekako imam utisak da je CDG malo cuveniji po tome od drugih,
Cekaj da Tresko dodje - CDG nije nista, ako se poredi sa FCO, MXP i LIN :)Ne znam, meni licno zagubise prtljag na JFK-u jednom, u Cirihu dvaput, i ostetise u Maroku [ili FEZ ili CMN]...
  On 16. 10. 2012. at 21:29, beowl said:
Ako se nekom ide u Istanbul za novaka tj. u periodu novembar-februar, Turkish do subote ima promociju BEG-IST-BEG za 98 evra.
Fala ti ko bratu za ovu informaciju, znaci Carigrade, eto me :) kupio u petak vece u poslednji cas.

ja tek sad vidim :isuse:

sta je cdg, fco, mxp? :unsure:

On 23. 10. 2012. at 8:26, garoviks said:
sta je cdg, fco, mxp? :unsure:
IATA kodovi za aerodrome.CDG - Pariz [Charles de Gaulle]FCO - Rim [Leonardo da Vinci-Fiumicino]MXP - Milano [Malpensa]

edit: uleteo brzi od metka ^_^@garone kaki, znas da se na ovom topiku pise i na jeziku aerodromskih kodova :Psarl de gol - pariz, fiumicino - rim, malpensa - milan

Edited by Quince

ja ne volim letenje i aerodrome, i nikada ih nisam... nisam znao da su to sve skracenice za aerodrome. i nisam znao da im tepate ovde dunjo :P

On 18. 10. 2012. at 12:30, jms_uk said:
Alitalia, 25% popusta:

PROMO
do 23/10.

Za letove u periodu 5/11/12 - 27/03/13
testirano na [url=http://www.alitalia.it]www.alitalia.it[/url]

Zeneva-Njujork-Venecija u januaru, €235, posle popusta €177 :)

ovo jos vazi?? i na kom sajtudanas je 23. :unsure: a najbolje bi mi leglo nesto do LA....
  On 23. 10. 2012. at 11:07, lostfanforever said:
ovo jos vazi?? i na kom sajtudanas je 23. :unsure: a najbolje bi mi leglo nesto do LA....
Taj kod jos uvek vazi, na italijanskom sajtu - skida 25% od totalne cene karte...Jedino sto Alitalia vise ne leti za LAX...

kako ne leti na sajtu im pise da lete iz rima?

Reveal hidden contents

alternativno:gde mi je najbolje da trazim letove za kraj godine za la? ja nesto uvek idem preko skyscannera....

Sorry, pomesah sa SanFran-om, koji je bivsa destinacija.Mada, ako potrazis Rim-LA u decembru ili januaru, dobijes ovo:

Attenzione alle seguenti segnalazioni. Non siamo in grado di offrirti voli corrispondenti alla tua richiesta.
Zato sto je sezonski let... poslednji je 7. novembra...

hvala jms !a odgovor na alternativno pitanje? ^_^