đorđe geprat Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 danas sam saznao da je jedan PPPovac došao iz vašingtona u beograd bez prtljaga. ostao mu u parizu. isto se dogodilo i mojoj gospođi na putu za oslo. da li je pariz nešto posebno po tom pitanju? pa da se izbegava.
jms_uk Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 da li je pariz nešto posebno po tom pitanju?Nije nesto posebno, desava se na svim velikim [hub] aerodromima - zavisi dosta od vremena na tim povezanim letovima...
dunja Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 hm, pa ja nekako imam utisak da je CDG malo cuveniji po tome od drugih, bar u iskustvu ljudi koje ja znam, a i meni se desilo to jednom, a preko CDG letela ukupno 2 x.
jms_uk Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 hm, pa ja nekako imam utisak da je CDG malo cuveniji po tome od drugih, Cekaj da Tresko dodje - CDG nije nista, ako se poredi sa FCO, MXP i LIN :)Ne znam, meni licno zagubise prtljag na JFK-u jednom, u Cirihu dvaput, i ostetise u Maroku [ili FEZ ili CMN]...
hazard Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Ako se nekom ide u Istanbul za novaka tj. u periodu novembar-februar, Turkish do subote ima promociju BEG-IST-BEG za 98 evra.Fala ti ko bratu za ovu informaciju, znaci Carigrade, eto me :) kupio u petak vece u poslednji cas.
jms_uk Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 sta je cdg, fco, mxp? IATA kodovi za aerodrome.CDG - Pariz [Charles de Gaulle]FCO - Rim [Leonardo da Vinci-Fiumicino]MXP - Milano [Malpensa]
dunja Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) edit: uleteo brzi od metka ^_^@garone kaki, znas da se na ovom topiku pise i na jeziku aerodromskih kodova :Psarl de gol - pariz, fiumicino - rim, malpensa - milan Edited October 23, 2012 by Quince
Aće Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ja ne volim letenje i aerodrome, i nikada ih nisam... nisam znao da su to sve skracenice za aerodrome. i nisam znao da im tepate ovde dunjo :P
lostfanforever Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Alitalia, 25% popusta: PROMO do 23/10. Za letove u periodu 5/11/12 - 27/03/13 testirano na [url=http://www.alitalia.it]www.alitalia.it[/url] Zeneva-Njujork-Venecija u januaru, €235, posle popusta €177 :) ovo jos vazi?? i na kom sajtudanas je 23. a najbolje bi mi leglo nesto do LA....
jms_uk Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ovo jos vazi?? i na kom sajtudanas je 23. a najbolje bi mi leglo nesto do LA....Taj kod jos uvek vazi, na italijanskom sajtu - skida 25% od totalne cene karte...Jedino sto Alitalia vise ne leti za LAX...
lostfanforever Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 kako ne leti na sajtu im pise da lete iz rima? Frequenza voli Los Angeles: 21 voli settimanali.Città collegate: Roma. alternativno:gde mi je najbolje da trazim letove za kraj godine za la? ja nesto uvek idem preko skyscannera....
jms_uk Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Sorry, pomesah sa SanFran-om, koji je bivsa destinacija.Mada, ako potrazis Rim-LA u decembru ili januaru, dobijes ovo: Attenzione alle seguenti segnalazioni. Non siamo in grado di offrirti voli corrispondenti alla tua richiesta.Zato sto je sezonski let... poslednji je 7. novembra...
lostfanforever Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 hvala jms !a odgovor na alternativno pitanje? ^_^
Recommended Posts