Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 363k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

molim da izvjestavate u kom ste avionceku
Sledeci petak :wub:
Gde si sedeo?
pri repu jbg. Bio sam nervozan zbog vibracija i cestih propadanja/trzaja pri uzletanju i sletanju. Mali avion, valjda je zbog toga.
pri repu jbg. Bio sam nervozan zbog vibracija i cestih propadanja/trzaja pri uzletanju i sletanju. Mali avion, valjda je zbog toga.
:(Ja sam definitivno primetio da sto je veci avion, komforniji je let. Ali nekad na tim, kracim, letovima, nema mnogo prostora za izbegavanje vremenskih prilika i turbulencije. Ja sam jedan od najturbulentnijih letova u poslednjih 10 godina iskusio izmedju Zagreba i Splita.Sledeci put, probaj da zamolis/izboris se za komfor:
Ako sedis napred, ispred motora, manje je bucno.

Ma sve ok, ali karte su numerisane:) imao sam 13C

Kakav sajt, vauuuu!!! Neverovatno. A to tresenje po ATR-ovima i Embrejerima, itd. Naviknes se vremenom - jebi ga.LM, put pod noge za 5 nedelja do Amerike - zemlje proleterske - iz NZ, po proslom receptu :wub: Ohio here we come.

Edited by dragance

@JAT + ATRsedela u prvom redu do i iz Dubrovnika, pored buke, sistem hladjenja je kao u autobusima - tek posto prodje 15tak minuta leta, pocne da radi :D taman se telo koliko-toliko uravnotezi a ti vec sleces :D

• 3 weeks later...
gospode Boze ko me natera da vidim ovaj topic.jel ima neka low cost varijanta da se ode u Lisboa?(inace meni je bio jedan vrh™ kada sam pricao sa Terezom iz "Madredeusa" i kada mi je rekla telefonom u uvo ono njeno meko "Lisboa"). osetio sam se ko da mi je neki willowljev zrak svetlosti pao na ruku.
Vaso davno pit'o, a ja ga citiram i dodajem: kak' najjeftinije stići do Lisabona (iz BG-a ili Pešte)? Polazak i odlazak su u prvoj i trećoj nedelji novembra...+ Gde se, na jednom mestu, može pogledati spisak svih low cost kompanija koje lete iz Pešte za Lisabon?

8 godina letim moskva <--> peking i gledam mucenje ruskih stjuardesa sa kinezima tokom serviranja klope. one ne pricaju kineski, kinezi slabo ruski i engleski. juce vidim kako su napokon resili taj problem. nalepljen na kolica A4 papir sa flomasterom nacrtanom ribom i kokoskom sasavo ali funkcionise

Vaso davno pit'o, a ja ga citiram i dodajem: kak' najjeftinije stići do Lisabona (iz BG-a ili Pešte)? Polazak i odlazak su u prvoj i trećoj nedelji novembra...+ Gde se, na jednom mestu, može pogledati spisak svih low cost kompanija koje lete iz Pešte za Lisabon?
Ne ide nijedna direktno BUD-LISMoze npr Ryan-om do Barselone pa EasyJet do Lisabona
kak' najjeftinije stici do Lisabona (iz BG-a ili Pešte)? Polazak i odlazak su u prvoj i trecoj nedelji novembra...
ne znam koliki ti je budzet, i ovo verovatno ne spada u listu najjeftinijih, ali ja bih uzela jednu od ovih ~250e karata umesto da se lomatam (pogotovo ako nema iz Beograda, to bi znacilo voz pa jedan pa drugi aerodrom i cekiranje prtljaga..)primera radi 1.11. na 22.11. a iste su cene za ~tri nedelje u novembru koliko vidim1) Air France + Alitalia256,76€ GesamtkostenAbreise Do, 1. Nov12:35 Belgrad BEG21:50 Lissabon LIS1 Stopp10h 15mAir France 1683 / 2324Rückreise Do, 22. Nov07:10 Lissabon LIS17:40 Belgrad BEG1 Stopp9h 30mAlitalia 7761 / 5942) Lufthansa263,78€ GesamtkostenAbreise Do, 1. Nov12:50 Belgrad BEG21:45 Lissabon LIS1 Stopp9h 55mLufthansa 1723 / 1792Rückreise Do, 22. Nov06:00 Lissabon LIS12:15 Belgrad BEG1 Stopp5h 15mLufthansa 1793 / 1722

Ako se nekom ide u Istanbul za novaka tj. u periodu novembar-februar, Turkish do subote ima promociju BEG-IST-BEG za 98 evra.

Alitalia, 25% popusta:

PROMO
do 23/10.

Za letove u periodu 5/11/12 - 27/03/13
testirano na [url=http://www.alitalia.it]www.alitalia.it[/url]

Zeneva-Njujork-Venecija u januaru, €235, posle popusta €177 :)

. . . .

Edited by jms_uk

Imao sam i ja neke planove sa Alitaliom u sledecih par meseci ali :fantom: