jms_uk Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 steta sto ne leti B727A tek Caravelle, sa velikim prozorima...
banecare1 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Super foto. Meni ovo tuzno jer u 90% slucajeva putujem sam. Trenutno u taksiju na putu za Pudong aerodrom u Shangaju.
banecare1 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dobro si, kako se nisam toga setio :D Mozda bolje neku stjuardesu, nesto mi taksisti u Kini nisu sexy. Kol'ki aerodrom, imam 2km da pesacim do gejta. Bas se sire ovi kitajci, mogli su malo kompaktnije da grade
InvisibleLight Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) ima li poseban topik o avio-kompanijama?good news:'air one' od kraja sept., bgd- milan 39e, 69 round trip Edited September 12, 2012 by InvisibleLight
Feindouno Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 ima li poseban topik o avio-kompanijama?good news:'air one' od kraja sept., bgd- milan 39e, 69 round tripNema poseban da ja znam, obicno se ovde pise.Moze li malo detaljnije ili neki linak? 69 evra za round trip bilo gdje mi se veoma svidja.
jms_uk Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Moze li malo detaljnije ili neki linak? 69 evra za round trip bilo gdje mi se veoma svidja. http://flyairone.comOvo je cena samo sa rucnim prtljagom, hold baggage je €11 each way
InvisibleLight Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nema poseban da ja znam, obicno se ovde pise.Moze li malo detaljnije ili neki linak? 69 evra za round trip bilo gdje mi se veoma svidja.pa ja sam isla u rim za 50e povratnom (samo s rucnim,ok)u vezi sa tim - sta se desava s fakin wizz air-om, gledam danima sajt, listaju letove samo za tekuci mesec,koji su,po pravilu, u rangu cene regularnog letaopcija da kupis kartu ranije 2 meseca (kao sto sam ja radila) ne postoji..sve cekam da se vrati na staro al nistainace wizz air ubacio direktne linije beograd - krf i rodos
Feindouno Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Odlicno... taman bih od dosade mogao da skoknem do Milana.
Kayser Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) sta se desava s fakin wizz air-om, gledam danima sajt, listaju letove samo za tekuci mesec,koji su,po pravilu, u rangu cene regularnog letaopcija da kupis kartu ranije 2 meseca (kao sto sam ja radila) ne postoji..sve cekam da se vrati na staro al nistainace wizz air ubacio direktne linije beograd - krf i rodosMeni lepo prikazujehttp://wizzair.com/e...lights/Belgradeizaberi destinaciju u listaj napred/nazad Edited September 13, 2012 by Kayser
InvisibleLight Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 pa eto, izabrala rim. i,kao sto rekoh, najkasniji let je 22.9. a za dalje nema ( i to je u jednom pravcu 49e)pre sam kupovala po 2 meseca unapred i bilo je povratna za 50e
Tolaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 pa eto, izabrala rim. i,kao sto rekoh, najkasniji let je 22.9. a za dalje nema ( i to je u jednom pravcu 49e)pre sam kupovala po 2 meseca unapred i bilo je povratna za 50eZato sto ukidaju liniju do Rima od kraja septembra. http://www.aviokarta.net/vesti/1285-wizz-air-ukida-liniju-do-rima-od-kraja-septembra/
Kayser Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 pa eto, izabrala rim. i,kao sto rekoh, najkasniji let je 22.9. a za dalje nema ( i to je u jednom pravcu 49e)pre sam kupovala po 2 meseca unapred i bilo je povratna za 50ePremotaj do aprila 2013. :)
Recommended Posts