pt 2.0 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 jms, komšo, ako naletiš ovde, posavetuj da li je dobra kombinacija za poslovni put BEG-MUNCHEN-LYON /Lufthansa-MARRAKECH/AirMaroc i koje su sanse da mi zagube prtljag?ne mogu sve u ručni, a i nemam neki koferčić za ručni...hvala.
jms_uk Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 jms, komšo, ako naletiš ovde, posavetuj da li je dobra kombinacija za poslovni put BEG-MUNCHEN-LYON /Lufthansa-MARRAKECH/AirMaroc i koje su sanse da mi zagube prtljag?ne mogu sve u ručni, a i nemam neki koferčić za ručni...hvala.Je li Lyon deo puta, ili ti nude bas ovakvu kartu?Leteo sam AirMaroc-om [AT za one koji vole skracenice :P] pre 3 godine, na medjunarodnim i domacim letovima, i koferce mi je stiglo kad i ja, ali osteceno.Posle par meseci dopisivanja sa njihovim ofisom za prtljag u Ceskoj, dobio sam cek u iznosu koliko bi kostala popravka istog [posto je bio neki italijanski brendirani, morao sam da ga posaljem u UK 'servis' i oni su mi dali quote za popravke].
jms_uk Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ovo. :(Sad pogledah, u stvari i nema mnogo opcija za Marakes.Jedino da te utesim da su mi najverovatnije razbucali koferce na unutrasnjem domacem letu, koji se dosta razlikovao od letova u/iz Maroka.
pt 2.0 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Sad pogledah, u stvari i nema mnogo opcija za Marakes.Jedino da te utesim da su mi najverovatnije razbucali koferce na unutrasnjem domacem letu, koji se dosta razlikovao od letova u/iz Maroka.ma moje koferce je dronjavo as is, nego samo da ga ne zagube, jer necu imati sta obuci tamo, a temperatura je dvadeset i mali kusur.hvala ti puno za info :)
uliks Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 da li je neko išao avionom skywork-a beograd-bern? mnogo je povoljno pa samim tim i čudno ono što nude u knez mihailovoj, u poslovnici.
jms_uk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 da li je neko išao avionom skywork-a beograd-bern? mnogo je povoljno pa samim tim i čudno ono što nude u knez mihailovoj, u poslovnici.Sta nude? Oni su tek poceli da lete za BEG pre mesec-dva.
uliks Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 samo sam za bern pitala, tako da ne znam trenutno nešto više. ako budem išla sa njima, prijaviću šta još nude. ova povoljnost o kojoj sam napisala odnosi se na ponudu koju su dali: za mart su cene povratne karte oko 150 evra, a sada su oko 350. čudno, je l' da? kažu da je zbog praznika. kojih? Sta nude? Oni su tek poceli da lete za BEG pre mesec-dva. ( :P ) :)
Amelija Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 buđavi Germanwings ukinuo buđave letove do buđavog Kelna
Venom Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Kako mislis do? Gledao sam pre par nedelja, ne postoji ni od ni do BG-a posle januara.
Amelija Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) pa to, ni od ni do (ni Beograda ni Kelna)nego sam nekako u trenutku pisanja postavila centar koordinatnog sistema u Beograd :)>> + ostaje glupi Štutgart i još koješta, ali samo Keln ćao nema više Edited January 27, 2012 by Amelija
jms_uk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ali samo Keln ćao nema višeWizzair leti za Dortmund - that's why.
Venom Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Jebiga. Meni je inace ultra neprakticno sve. Najvise su mi odgovarali Keln i Stutgart, jer lete direktno, mada je problem doci do tamo s obzirom da su letovi ujutro. S druge strane, sve ostalo je em skuplje, em traje svejedno skoro pa isto kao avion + voz, s obzirom da ide preko recimo Strazbura. Lajpcig mi je najblizi, al sta vredi kad mi treba sat i po do tamo, pa onda leti dvaput. Voz je stvarno dzabe ako se kupi na vreme, ali ne mogu vise 20 sati. Ah da, htedoh reci da zbog svega toga ne idem sad u martu <_< .
Venom Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Wizzair leti za Dortmund - that's why.Jao bas im hvala sto postoje. Wizzair mislim. Ne samo da su u pekarskom terminu, nego moram za avionsku kartu od 25-30 evra jos 50-90 da potrosim za voz.
Recommended Posts